Avoimet työpaikat

Workshop Master

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on Pohjoismaiden johtava korkeakoulu muotoilun, muodin, pelien, median, arkkitehtuurin, elokuvan, taidekasvatuksen ja taiteen alalla. Tuotamme maailmanluokan tutkimusta taidekasvatuksessa, muotoilussa ja muotoiluajattelussa, digitaalisessa mediassa ja visuaalisessa kulttuurissa sekä kaupunkisuunnittelussa, arkkitehtuurissa ja maisema-arkkitehtuurissa. Koulutamme opiskelijoitamme maailmankansalaisiksi, jotka luovat mielikuvituksellisia, yhteistyökykyisiä ja epätavanomaisia lähestymistapoja monimutkaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen palveluhenkistä esihenkilöä, joka toimii myös taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tilavastaavana. Työtehtävä on yliopistojen työehtosopimuksen MV09 mukainen, sisältäen merkittäviä koulutason ja esihenkilötyön vastuita, esihenkilönäsi toimii koulun teknologiapäällikkö. Tehtävä on kokopäiväinen ja alkaa syyslukukauden 2024 alussa.

Tehtäväsi sisältää

Työskentelet opetuksen ja tutkimuksen teknisessä palvelussa (ARTS infra), joka vastaa koulun tekemällä oppimisen oppimisympäristöistä. ARTS infran organisaatio pohjautuu neljään temaattiseen tiimiin:

 • Soft Materials
 • Solid Materials
 • Photo & Print
 • Manufacturing

Toimit Solid Materials tiimin esihenkilönä. Tiimiesihenkilöt muodostavat yhdessä teknologiapäällikön kanssa ARTS infran johtotiimin, joka kokoontuu säännöllisesti sopimaan yhteisistä linjauksista ja käytänteistä. Tiimin esihenkilö valmistelee tiiminsä rekrytoinnit ja budjetin yhteistyössä talous- ja HR-palveluiden sekä teknologiapäällikön kanssa. Lisäksi tiimin esihenkilö varmistaa yhdessä opetus- ja tutkimushenkilöstön kanssa, että tiimin työpajat vastaavat käyttäjien tarpeita ja että palvelut tuotetaan tehokkaasti. Solid Materials vastaa mm. puun, metallin, keramiikan ja lasin työpajoista oppimisympäristöinä. Työpajamestareiden lisäksi tiimiin kuuluu myös tuntisopimussuhteessa työskenteleviä opiskelija-assistentteja. Henkilöstön johtaminen ja sitouttaminen, ja tiimin hyvinvoinnin varmistaminen ovat tiimin esihenkilön tehtävän ytimessä.

Toimiessasi taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tilavastaavana huolehdit koulun opetuksen, tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan vaatiman tilankäytön suunnittelusta yhteistyössä laitosten, palveluiden ja koulun johdon kanssa. Tilavastaava toimii koulun yhdyshenkilönä ACREen ( (Aalto Campus Real Estate) ja laatii yhdessä koulun talouspäällikön kanssa tilabudjetin. Tilavastaava suunnittelee yhteistyössä teknologiapäällikön kanssa toimenpiteitä tilankäytön kehittämiseksi ja esittelee ne koulun johdolle. Tilavastaava osallistuu Aalto-yliopiston tilavastaavaverkoston toimintaan.

Odotuksemme hakijalta

Palvelu, oppimisen tukeminen ja tekemällä oppimisen mahdollistaminen ovat teknisen palvelun ytimessä. Tehtävässä menestyvä hakija ymmärtää työpajojen ja koulun muiden tilojen käyttäjien tarpeet ja hänellä on kyky varmistaa oppimisympäristöjen tarkoituksenmukaisuus, turvallisuus ja terveellisyys. Lisäksi sinulla on:

 • Hyvät vuorovaikutustaidot; kyky saavuttaa kollegoiden luottamus.
 • Kyky työskennellä yhteistyössä akateemisen henkilöstön, johdon, opiskelijoiden/opiskelijaedustajien, oman tiimin ja palveluhenkilöstön kanssa.
 • Hyvät johtamis- ja neuvottelutaidot
 • Hyvät viestintätaidot sekä kokemusta teknisestä perehdytyksestä
 • Kokemusta hankinnoista, jotka liittyvät laitteistojen, tilojen ja palvelujen kustannustehokkaaseen ylläpitoon ja kehittämiseen
 • Ymmärrys opetuksen suunnittelun perusteista, teknisen opetuksen järjestämisestä ja toteuttamisesta erityisesti taiteen, muotoilun tai arkkitehtuurin aloilla on eduksi
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja pääset hyödyntämään erilaisten järjestelmien parissa
 • Hyvä englannin kielen taito, suomen kielen taito katsotaan eduksi
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen.

Liity joukkoomme!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 11.8.2024.  

Jos olet jo Aallon työntekijä, haethan omalla työntekijäprofiilillasi Workday-järjestelmän kautta (internal jobs/sisäiset työpaikat). Jos olet Aallon opiskelija tai vierailija, haethan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella (ei aalto.fi) ulkoisen Avoimet työpaikat -sivun kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiapäällikkö Janne Hirvonen [email protected] tai +358 50 4654319 (elokuun alusta alkaen). Hakemusteknisissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Kiinnostuitko?
 • Julkaistu:
 • Päivitetty: