Avoimet työpaikat

TUTKIMUSLABORANTTI

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Olemme sitoutuneet tunnistamaan ja ratkaisemaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ja rakentamaan innovatiivista tulevaisuutta. Aallossa on 6 korkeakoulua, joissa on yhteensä lähes 11 000 opiskelijaa ja 4 000 työntekijää, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakouluun haetaan vakituiseen työsuhteeseen

TUTKIMUSLABORANTTIA

Kemian tekniikan korkeakoulussa luonnontieteet ja insinööritieteet yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tutkimuksen painopistealueet ovat kemian prosessitekniikka, teollinen biotekniikka, biomateriaalitiede, kemia, metallien prosessointi ja materiaalitiede. Lisätietoa kemian tekniikan korkeakoulusta: http://chem.aalto.fi/fi/

Tulet toimimaan osana Kemian tekniikan korkeakoulun teknisten palveluiden ryhmää. Ryhmä tukee yliopiston ydintoimintoja tutkimusta ja opetusta ja vastaa korkeakoulun opetus- ja tutkimuslaitteiden sekä laboratoriotilojen ylläpidosta. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tarvike- ja kemikaalitilauksista huolehtiminen, jätehuolto, ajoittain mittausten suorittaminen sekä vastuualueesi yleisen laboratoriotyöskentelyn valvominen ja järjestyksen ylläpito.

Odotamme sinulta:
- Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutusta
- Aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä

Arvostamme joustavaa asennetta, huolellisuutta ja kykyä työskennellä sekä osana ryhmää, että itsenäisesti. Olemme osa teknistä palveluorganisaatiota, jolloin myönteinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Kansainvälisessä työyhteisössämme toimiminen vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista hallintaa.   

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat kemian tekniikan korkeakoulun tutkimusinsinööri Heidi Meriö-Talvio sekä teknisten palveluiden päällikkö Jaana Rich, sähköpostit muotoa [email protected]

Pyydämme toimittamaan hakemukset Aallon sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 2.2.2020 mennessä (linkki alla). Liitä hakemukseesi liitetiedostona vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu