Avoimet työpaikat

Tutkimusapulaisen tehtävä kyberturvallisuuden alalla

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Haemme nyt kahta tutkimusapulaista tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitokselle

Aalto-yliopisto on osana laajaa FINEST TWINS -tutkimushanketta keskittyen älykaupunkien tutkimukseen ja innovaatiotoimintaan. Yksi läpileikkaava osa tätä Euroopan unionin rahoittamaa tutkimushanketta on kyberturvallisuus. Yhteistyötä tehdään kyberturvallisuuden osalta sekä kasainvälisesti (erityisesti virolaisten tutkijoiden kanssa) että kansallisesti yhteistyössä suomalaisten kaupunkien kanssa.

Hakijoilta edellytetään sekä laaja-alaisempaa näkemystä että teknistä tietämystä kyberturvallisuuden soveltamisesta. Aiempi työskentely kyberturvallisuuden parissa katsotaan myönteisenä asiana. Suomen ja englannin kielen sekä tieteellisen kirjoittamisen taito ovat tarpeellisia. Toivomme, että opintosi ovat edenneet maisterivaiheeseen.

Palkkaamme kaksi tutkimusassistenttia 50 % työajalla. Toivottu aloitusajankohta on 1.2.2021. Määräaikaisen työsuhteen pituudesta sovitaan erikseen. Hanke päättyy loppuvuodesta 2022. Kesäkuukausina on mahdollista työskennellä kokoaikaisesti.

Jätä hakemuksesi alareunan Hae nyt! -painikkeen kautta viimeistään 10.1.2021. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian.  

Hakuasiakirjat:

  • CV
  • motivaatiokirje
  • opintorekisteriote

Lisätietoja tutkimushankkeesta: http://www.finesttwins.eu/

Yhteyshenkilö: Jarno Limnéll, [email protected]

 

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu