Avoimet työpaikat

Tutkimusapulainen Suomen Akatemian rahoittamaan tutkimusprojektiin Tuotantotalouden laitokselle

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.
 

Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun Tuotantotalouden laitoksella (http://tuta.aalto.fi/fi) on auki määräaikainen 

TUTKIMUSAPULAISEN tehtävä 

Tehtävä liittyy akatemiatutkija Pasi Nevalaisen Suomen Akatemian rahoittamaan tutkimusprojektiin ”Valtio yrittäjänä: Omistus, strategiat ja tavoitteet 1970-luvulta tähän päivään”. 

Tehtävänkuvaus:

Tutkimusapulaisen pääasialliset tehtävät liittyvät projektin tutkimusaineiston käsittelyyn. Tehtäviin kuuluu mm. kerätä tietoja suomenkielisistä asiakirjoista sekä käsitellä digitaalista aineistoa relaatiotietokannassa. Tutkimusavustajan tärkein yksittäinen tehtävä on laatia verkostoanalyysi valtionyhtiöiden välisistä suhteista eri vuosikymmeninä. Hakijalta ei edellytetä aiempaa kokemusta verkostoanalyysistä tai relaatiotietokannoista, mutta osaaminen ja aiempi kokemus luetaan hakijan eduksi. Suomenkielisen tutkimusaineiston vuoksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Valittu henkilö perehdytetään työhön. 

Tehtävä sopii hyvin myös diplomityön tekijälle. Tässä tapauksessa tehtävän sisällöstä sovitaan tarkemmin erikseen. 

Tehtävä on määräaikainen (yhteensä 6kk). Osa kuukausista voidaan jakaa osa-aikaiseksi (esim. 4 kk 100% työaikaa ja 4 kk 50% työaikaa). Työ alkaa kevään aikana sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.7.2021.  

Palkkaus:

Tutkimusapulaisten palkka määräytyy suoritettujen opintojen määrän perusteella (2118–2366e/kk). Diplomityöntekijän palkka on 2 488 euroa kuukaudessa. 

Tehtävään hakeminen: 

Lähetä lyhyt hakemus, CV ja opintosuoritusote viimeistään 15.3.2021 sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.  

Lisätietoja: 

Akatemiatutkija Pasi Nevalainen, [email protected], p. 050 466 96 25. Hakemusteknisissä asioissa sinua auttaa HR-koordinaattori Saara Haggrén, [email protected].  


Aallon arvot todeksi
Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu