Avoimet työpaikat

Tutkijatohtori Biomolekyylimateriaalien tutkimusryhmään

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Etsimme nyt

Tutkijatohtoria Biomolekyylimateriaalien tutkimusryhmään

Oletko kiinnostunut biosynteettisten materiaalien tutkimuksesta? Aalto-yliopiston biomolekyylimateriaaliryhmä etsii tutkijatohtoria. Käytämme proteiinitekniikkaa ja rekombinanttiproteiinien tuotantoa kehittääksemme uusia konsepteja uusille materiaaleille, jotka perustuvat hämähäkin silkki-, simpukkaliima- ja merirokko sementtiproteiineihin. Tällaisilla uusilla materiaaleilla pyrimme tarjoamaan kestäviä vaihtoehtoja petrokemiallisesti tuotetuille materiaaleille. Tutkimuksessamme keskitymme erityisesti molekyylikokoonpanotapoihin, joissa laimeista liuoksista peräisin olevat proteiinit yhdistyvät itsekokoonpanon avulla toiminnallisiksi materiaaleiksi.

Työskentelemme ryhmänä huippuyksikössä Life-inspired Hybrid Materials, LIBERissä (https://www.libercentre.fi/). Katso myös: https://www.aalto.fi/en/department-of-bioproducts-and-biosystems/biomolecular-materials

Kokemuksesi ja taustasi

Tehtävään soveltuva tausta on hiljattain suoritettu tohtorin tutkinto (viimeisen viiden vuoden ajalta) esimerkiksi molekyylibiologian, pehmeän aineen fysiikan, biofysikaalisen kemian tai proteiinitekniikan alalta.

Mitä tarjoamme

Tehtävä täytetään kahdeksi vuodeksi mahdollisella jatkolla korkeintaan viiteen vuoteen saakka. Tutkijatohtorin aloituspalkka on n. 3900–4100 €/kk kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, jätä hakemuksesi yhtenä PDF-dokumenttina ja englannin kielellä viimeistään 9.8.2024 hakusivustomme kautta ("Hae nyt"):

  • Hakemuskirje

  • CV, mukaan lukien julkaisuluettelo

  • 2–3 suosittelijan nimet ja yhteystiedot

Aalto-yliopiston työntekijöiden ja vierailijoiden tulee hakea paikkaa sisäisen HR-järjestelmän Workdayn (avainsana Find Jobs) kautta käyttämällä olemassa olevaa Workday-käyttäjätiliään (ei ulkoisten avoimien työpaikkojen verkkosivujen kautta).

Lisätiedot

Jos haluat lisätietoa tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä professori Markus Linderiin ([email protected]).

Haluatko tietää enemmän meistä ja tulevista kollegoistasi? Katso nämä videot: Aalto University – Towards a better worldAalto People, and Shaping a Sustainable Future. Lue lisää työskentelystä Aallossa: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon.

Tutustu uuteen virtuaalikampuskokemukseemme:  https://virtualtour.aalto.fi/.

Aalto-yliopisto voi perustelluista syistä jättää tehtävän täyttämättä, jatkaa hakuaikaa tai huomioida hakemukset, joita ei ole jätetty hakuajan aikana.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: