Avoimet työpaikat

Tohtorikoulutettava käyttäjäkeskeisen suunnittelun ja sähköisten terveyspalveluiden alalle

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Tietotekniikan laitos etsii tohtorikoulutettavaa käyttäjäkeskeisen suunnittelun ja sähköisten terveyspalveluiden alalle

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Tehtävä liittyy Tietototekniikan laitoksen käytettävyyden ja sähköisten terveyspalveluiden tutkimukseen ja edellyttää käyttäjäkeskeisen suunnittelun opintoja. Tutkimus on luonteeltaan monialaista, käytännön haasteisiin pureutuvaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää.

Tohtorikoulutettavana tulet työskentelemään työelämäprofessori Johanna Kaipion tutkimusryhmässä ja teet väitöskirjatutkimusta ryhmän tutkimusprojekteihin liittyen. Tutkimusaiheet liittyvät potilaskokemukseen ja sähköisten terveyspalvelujen käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun sekä terveydenhuollon tietojärjestelmien käyttäjälähtöiseen arviointiin ja kehittämiseen. Tehtäviin liittyy myös opetukseen osallistumista. Tohtorikoulutettavan on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaan ja tutkimussisältöihin omaan mielenkiintoonsa perustuen. Aiempi kokemus tieteellisestä kirjoittamisesta ja terveydenhuollon alueella toimimisesta sekä käyttäjäkeskeisen suunnittelun monipuolinen menetelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä edellyttävää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV, lyhyt hakemuskirje, tutkintotodistus ja mahdollinen julkaisuluettelo sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä. Haku on auki toistaiseksi ja suljetaan kun sopiva henkilö on löydetty. Haethan tehtävään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa työelämäprofessori Johanna Kaipio [email protected] 

Lisätietoa Tietotekniikan laitoksesta:

https://cs.aalto.fi 
https://www.instagram.com/csaalto/
https://www.facebook.com/CSAalto/
https://twitter.com/CSAalto

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu