Avoimet työpaikat

Tietoasiantuntija

People doing teamwork

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?

Haemme

Tietoasiantuntijaa

Aalto-yliopiston tutkimuspalveluiden Avoin tiede ja ACRIS -tiimiin.

Tiimimme ylläpitää Aalto-yliopiston ACRIS-tutkimustietojärjestelmää ja auttaa tutkijoita kirjaamaan tutkimusjulkaisuja ja aktiviteettejä järjestelmään. Edistämme avointa tiedettä työskennellen avoimeen julkaisemiseen liittyvien kysymysten kanssa. Tuemme tutkijoita myös tutkimusdatan hallinnassa järjestämällä koulutuksia ja kirjaamalla tutkimusdatan metadataa ACRIS-järjestelmään. Yliopiston oma julkaisu- ja data-arkisto Aaltodoc on yksi työkaluistamme. Osa tiimistämme tuottaa julkaisuanalyysejä yhteistyössä johtamisen tuen palvelujen kanssa.

Työnkuvaasi kuuluu ACRIS-tutkimustietojärjestelmän Aaltodocin datanhallintaan ja bibliometriikkaan liittyviä tehtäviä. Hakemamme henkilön tarkka tehtäväkokonaisuus määritellään valittavan henkilön osaamisen ja valmiuksien mukaisesti.

Osaamisesi

Omaksut nopeasti erilaisten järjestelmien toiminnan. Olet tarkka ja huolellinen datan tallentaja ja analysoija. Sinulla on mielellään kokemusta kouluttamisesta tai ainakin halukkuutta kehittyä kouluttajana. Varsinkin datanhallinta vaatii verkostoitumiskykyä ja kykyä toimia yhteistyössä tutkijoiden ja palveluorganisaation edustajien kanssa. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (esim. informaatiotutkimus, tietojärjestelmätiede) sekä mielellään työkokemusta tutkimusdatan kanssa työskentelystä.

Sinulla on erinomaiset viestintätaidot sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Olet asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Viihdyt sekä rutiini- että kehitystehtävissä.

Kuulut yliopiston yhteiseen tutkimuspalveluorganisaatioon ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimuspalveluiden muiden tiimien, IT-palveluiden, data-agenttien ja lakipalveluiden kanssa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä akateemisessa työympäristössä. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi tutkimustietojärjestelmän sekä avoimen tieteen palveluiden ja parissa.

Työpaikka sijaitsee Otaniemen kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 31.1.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Sunikka, [email protected], puh. +358 50 575 2989. Hakemukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tarvittaessa HR-koordinaattori Kirsi Söderlund, [email protected], puh. +358 50 338 7437.

Haluatko tietää enemmän meistä ja tutustua tuleviin kollegoihisi? Voit katsoa videoita: Aalto University – Towards a better worldAalto People, ja Shaping a Sustainable Future.

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu