Avoimet työpaikat

Suunnittelija oppimispalveluihin

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Haemme nyt Kemian tekniikan korkeakoulun oppimispalveluihin määräaikaista maisteriohjelmien

SUUNNITTELIJAA

jonka vastuulla on erityisesti kansainvälisten maisteriohjelmien suunnittelutehtäviä.

Roolisi

Suunnittelijan tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä koordinoimaan ja kehittämään Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriohjelmia ja erityisesti kansainvälisiä yhteistyöohjelmia. Suunnittelijana työnkuvaasi kuuluu ohjelmien opetussuunnitelmatyö sekä ohjelmien arviointi, kehittäminen ja markkinointi yhteistyössä akateemisen henkilökunnan ja oppimispalveluiden kollegoiden kanssa. Pääset neuvomaan ja ohjaamaan opiskelijoita opintopolun eri vaiheissa sekä tukemaan opetushenkilökuntaa opetukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimit yhteyshenkilönä ja asiantuntijana erilaisissa korkeakoulun tai Aalto-yliopiston työryhmissä. Lisäksi sinulla on muita opintohallintoon liittyviä tehtäviä. Kansainvälisten maisteriohjelmien suunnittelijana pääset osallistumaan erilaisten kansainvälisten yhteistyöverkostojen tapaamisiin ja hoidat sopimusvalmisteluja. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Osaamisesi

Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen asiantuntijan työote. Työskentelytapasi on huolellinen, mutta samalla joustava. Omaksut nopeasti uusia asioita sekä kykenet työskentelemään ajoittain myös paineen alla. Olet palveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta yliopiston opintohallinnosta. Erityisesti kokemuksesi kansainvälisistä yhteistyöohjelmista on eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, joka pitää sisällään kansainvälistä yhteistyötä sekä monipuolisia opintohallinnon asiantuntijatehtäviä. Perehdytämme sinut hyvin ja saat oppimispalveluiden tiimin tuen työtehtäviisi.

Kemian tekniikan korkeakoulussa pääset kansainvälisessä työympäristössä seuraamaan aitiopaikalta tutkimusta ja opetusta, joka vastaa suuriin globaaleihin haasteisiin kuten ilmastonmuutoksen torjuntaan, luonnonvarojen riittävyyteen sekä kiertotalouden edistämiseen. Työpaikka sijaitsee uudistuneella ja elävällä Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2020 asti. Työajat ovat joustavat ja palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Uusi työsi alkaisi 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”Hae nyt”) kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 15.12.2019. Haastattelu ovat viikolla 51.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Anja Hänninen (puhelimitse torstaina 12.12.2020 klo 10-11 ja tiistaina 10.12. klo 15-16 puh. 050-3841589) sekä hakemusteknisissä ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa HR-koordinaattori Isabella Itäpalo, sähköpostit muotoa [email protected]

 

 

 

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu