Avoimet työpaikat

Suunnittelija

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluihin haetaan

SUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 17.1.2021 saakka. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Suunnittelijana työskentelet osana Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluita ja toimit opiskelijoiden ja opettajien rajapinnassa. Tehtävä sijoittuu Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (Aalto ARTS) oppimispalveluissa opiskelijapalvelut -tiimiin ja on vaativa korkeakoulutason tehtävä, jossa osallistut korkeakoulumme uusien opiskelijoiden sujuvan aloituksen varmistamiseen ja opiskelijaviestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tehtävä sisältää oppimisen ja opetuksen tukemista ja koordinoimista vastuullasi olevissa ohjelmissa sekä muita opintohallinnollisia tehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvan korkeakoulututkinnon, akateemisen toimintaympäristön vahvaa tuntemusta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, hyviä organisointitaitoja ja kykyä asioiden kokonaishallintaan. Edellytämme joustavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV ja hakemuskirje sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 30.1.2020. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tarjoaa uudet, modernit työskentelytilat Otaniemen kampuksella ja mahdollistaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Wille Leppämäki, p. +358 50 596 8806, [email protected] Hakemusteknisissä asioissa lisätietoja antaa Eeva Lyytikäinen, [email protected], p. +358 50 5552085

Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää tehtävä täyttämättä ja ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu