Avoimet työpaikat

Suomen kielen yliopisto-opettaja (kirjoitusviestintä ja suomi vieraana kielenä)

Aalto logo

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Kielikeskus on Aalto-yliopiston erillinen yksikkö, jonka tehtävänä on vastata yliopiston perus- ja jatkotutkintoihin sisältyvistä kieli- ja viestintäopinnoista. Tämän lisäksi järjestämme yliopiston kielipalveluita, joihin kuuluvat henkilökunnan kieli- ja viestintäkoulutus sekä käännös- ja kielentarkastuspalvelut. Tavoitteenamme on myös aktiivisesti kehittää yliopiston kielten ja viestinnän opetusta ja kielipalveluja.

 

Haemme nyt Aalto-yliopiston kielikeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaavaa ja innostunutta

Suomen kielen yliopisto-opettajaa (kirjoitusviestintä ja suomi vieraana kielenä)
1.3.2021 alkaen

 

Tehtäväsi

Yliopisto-opettajan tehtävä on opetuspainotteinen ja tehtävänkuvaan sisältyy kirjoitusviestinnän kurssien ja integroitujen opintojen opettaminen sekä opetuksen sisällön ja opetusmenetelmien kehittäminen Aalto-yliopiston eri alojen tarpeiden mukaisesti. Kirjoitusviestinnän yliopisto-opettajana tulet opettamaan sekä kandidaattitutkinto- että maisteritutkintotasoilla. Tehtävänkuvaasi voi myös kuulua suomen opettaminen vieraana kielenä kaikilla tutkintotasoilla.

Osaamisesi

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää pääaine- tai vastaavat opinnot opetusaineessa ja osoittaa erinomaista opetusaineen hallintaa erityisesti kirjoitusviestinnässä. Lisäksi edellytämme sinulla olevan laajaa tehtäväalueen osaamista, hyvät opetustaidot sekä kokemusta korkeakouluopetuksesta ja opetuksen kehittämisestä niin kirjoitusviestinnässä kuin suomen opettamisessa vieraana kielenä. Jotta sinut voitaisiin valita tähän tehtävään, sinulla täytyy olla tehtävään soveltuvaa pedagogista osaamista, kuten aineenopettajan pätevyys tai yliopistopedagogiikan opintoja. Tehtävään soveltuva pedagoginen pätevyys arvioidaan sekä pedagogisten opintojen että opetuskokemuksen perusteella.

Arvostamme kokemusta erityisalojen kielen ja viestinnän opetuksesta sekä monimuoto-opetuksesta myös digitaalisissa ympäristöissä. Kiinnostus opetuksen kehittämiseen saavutettavuuden ja erityisoppijoiden näkökulmasta katsotaan eduksesi. Meille on tärkeää, että sinulla on avoin ja innostunut asenne opetukseen ja aktiiviseen yhteistyöhön, jota tulet yliopisto-opettajana tekemään sekä Kielikeskuksen sisällä että Aalto-yliopiston työyhteisön ja työelämän sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Opetushenkilöstö kuuluu kokonaistyöaikaan, ja voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti vuosittainen työaika on tällä hetkellä 1612 tuntia.

Tarjoamme sinulle Kielikeskuksessa mielekkäitä ja monipuolisia tehtäviä innostavassa ja ajan hermolla olevassa asiantuntijayhteisössä. Osana suomen kielen ja viestinnän tiimiä saat työskennellä kannustavassa ja motivoivassa ilmapiirissä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toisia.

 

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 29.1.2021. Liitä hakemukseesi seuraavat liitteet:

  • Hakemuskirje
  • Ansioluettelo
  • Opetusportfolio.(Ohjeet.)

Nimeä liitetiedostot seuraavasti: sukunimi_etunimi_liitteenotsikko_VVVV-KK-PP.pdf (esim. hakija_hanna_cv_2021-01-01.pdf). Hakuasiakirjoja ei palauteta.

Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet tehtävää hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kielikeskuksen varajohtaja Pauli Kudel, pauli.kudel(a)aalto.fi. Puhelimitse +358505698515 tavoitat hänet hakuaikana parhaiten keskiviikkoisin klo 15-16 ja perjantaisin klo 14-15.

Hakemusteknisissä asioissa sinua auttaa HR-koordinaattori Isabella Itäpalo, isabella.itapalo(a)aalto.fi

 

https://www.youtube.com/watch?v=5k_og_6zUJQ

Aalto.fi

twitter.com/aaltouniversity

facebook.com/aaltouniversity

instagram.com/aaltouniversity

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu