Avoimet työpaikat

Sihteeri

Main building

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on Suomen johtava kauppakorkeakoulu, jolle on myönnetty ensimmäisenä pohjoismaisena kauppakorkeakouluna alansa tärkeimmät kansainväliset laatuakkreditoinnit. Kauppakorkeakoulun innovatiiviseen yhteisöön kuuluu noin 3500 opiskelijaa ja henkilöstöä 400. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Mikkelissä.

 

Oletko kiinnostunut koulutuksesta ja työskentelystä yliopistossa kansainvälisessä työympäristössä? Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun oppimispalveluihin haetaan nyt

SIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Sihteerin työtehtäviin kuuluu mm. seuraavat tehtävät: opiskelijoiden neuvonta palvelupisteellä ja sähköpostitse, opiskelijarekisterin ylläpitäminen, tutkintotodistusten laatiminen, hakemusten käsittely, verkkosivujen päivittäminen sekä erilaiset viestintätehtävät.

Edellytämme alemman korkeakoulututkinnon tasoista koulutustaustaa, erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, erinomaisia tietoteknisiä taitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, viestintätaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työ sopii erinomaisesti henkilölle (esim. vastavalmistuneelle), jolla on vahvaa kiinnostusta yliopistohallinnon tehtäviin.

Kauppakorkeakoulu tarjoaa uudet, modernit työskentelytilat ja mahdollistaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja edetä urallaan.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Pia Lahti 2.7.2020 klo 10-11 +358 50 512 4204 ja suunnittelija Riikka Leikola 15.7.2020 klo 13-14 puh. +358 50 5122 596.

Palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä elokuun aikana. Tarkemmasta aloitusajankohdasta sovitaan tarkemmin.

Hae tehtävää toimittamalla CV ja hakemuskirje sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 26.7.2020. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu