Sihteeri

Kemian tekniikan korkeakoulu on yksi Aalto-yliopiston kuudesta korkeakoulusta. Yhdistämme luonnontieteet ja insinööritieteet ainutlaatuisella tavalla. Kemian tekniikan korkeakoulun painopistealueita ovat luonnonvarojen ja uusien materiaalien kestävä käyttö, prosessointi ja tekniset sovellukset. Koulutamme asiantuntijoita Suomen suurimmille teollisuuden aloille. Koulussamme on henkilökuntaa noin 450, joista professoreita 44.

 

Haemme nyt joukkoomme biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SIHTEERIÄ

 

Sihteerinä toimit laitoksen johdon tukena ja osallistut aktiivisesti laitoksen päivittäiseen toimintaan. Olet vastuussa laitoksen tapahtumajärjestelyistä joko itsenäisesti tai osana tiimiä. Hoidat myös omalta osaltasi laitoksen tiedottamista ja viestintää. Tehtäviisi kuuluu lisäksi mm. erilaisten tilausten hoitamista, matkajärjestelyjä, kahvituksia ja lähetyspalveluiden käyttö. Työnkuvaa on mahdollista muokata oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

 

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja olet oma-aloitteinen. Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme lisäksi positiivista asennettasi ja haluasi oppia uutta.

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvät tietotekniset valmiudet.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä, missä jokainen päivä on erilainen. Perehdytämme sinut ja saat tiimiltäsi tuen työtehtäviisi. Aalto-yliopisto kannustaa ja tarjoaa mahdollisuuksia jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Työpaikka sijaitsee uudistuneella ja elävällä Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ovat joustavat ja palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Uusi työsi alkaisi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 17.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa sihteeritiimin esimies controller Sari Töyrylä sari.toyryla(a)aalto.fi. Puhelimitse +358 50 477 6278 tavoitat hänet 29.10 klo 9:30-10:30 ja 30.10 klo 9:30-16.

Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-koordinaattori Isabella Itäpalo isabella.itapalo(a)aalto.fi

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu