Avoimet työpaikat

Pedagogisen asiantuntijan tehtävä

Students on bicycles on Otaniemi campus

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Innostutko monipuolisista yliopistokoulutuksen pedagogisista asiantuntijatehtävistä? Oletko kiinnostunut oppimiskulttuurin uudistamisesta ja työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä?

Haemme Insinööritieteiden korkeakouluun yliopistokoulutuksen pedagogista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pedagogisena asiantuntijana kehität opetushenkilöstön pedagogista osaamista yhteistyössä matriisiitiimin kanssa suunnittelemalla, toteuttamalla ja arvioimalla yliopistopedagogista koulutusta. Työssäsi tuet niin strategista opetussuunnitelmatyötä kuin yksittäisiä opettajia kurssien pedagogisiin ratkaisuihin ja opetuksen digitalisaatioon liittyvissä kysymyksissä. Osallistut pedagogisena asiantuntijana opetusosaamisen arviointiin sekä oppimispalveluiden ja -prosessien kehittämiseen.

Mitä haemme?

  • Etsimme ammattitaitoista ja toimeen tarttuvaa tiimipelaajaa, jolla on proaktiivinen ja oma-aloitteinen työote sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvassa työympäristössä.
  • Toivomme sinulla olevan näyttöä menestyksekkäistä organisointi- ja verkostoitumistehtävistä. Hyvät viestintä- ja verkostoitumistaidot auttavat sinua menestymään työssäsi. Pedagogisen asiantuntijan työtehtävässä pääset hyödyntämään myös hyviä tietoteknisiä taitojasi.
  • Työskentelet kansainvälisessä työyhteisössä, jossa sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito suomeksi ja englanniksi on tarpeen. Olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon ja sinulla on pedagoginen pätevyys sekä opetus- tai koulutuskokemusta.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme monipuolisen asiantuntijan työn ammattimaisessa oppimispalveluiden tiimissä. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa akateemisessa yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Mikäli tehtävä on sinua varten, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme linkin kautta ("Hae nyt!") mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Vaisto-Oinonen, p. 050 362 8880, sähköposti [email protected]. Lisätietoa Aalto-yliopistosta löydät osoitteesta http://aalto.fi ja Insinööritieteiden korkeakoulusta http://eng.aalto.fi/.

 

 

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu