Avoimet työpaikat

Mikrobifysiologian professori

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun biotuotteiden ja biotekniikan laitos hakee

Mikrobifysiologian professoria

Mikrobifysiologian tutkimus liittyy bioteknisiin tuotantoprosesseihin missä mikrobien avulla tuotetaan teollisesti kiinnostavia kemikaaleja ja materiaaleja. Erityisesti tutkitaan miten solutason mekanismit kuten metabolian säätely ja biosynteettiset reitit vaikuttavat tuottoon. Mikrobifysiologian tutkimuksessa köytetään menetelmiä kuten laskennallisia malleja, metaboliamuokkausta ja synteettistä biologiaa. 

Tutustu laajempaan tehtävänkuvaukseen ja hakuohjeisiin täällähttp://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/3142/ 

Aallon arvot todeksi

Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu