Avoimet työpaikat

Koordinaattori

Aalto University students on campus. Photo by Unto Raitio.

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin haetaan

KOORDINAATTORIA

määräaikaiseen tehtävään 31.12.2022 saakka. Toivomme, että valittu henkilö voi aloittaa tehtävässä 1.12.2020 alkaen tai mahdollisimman pian.

Perustehtävänäsi on erityisesti kandidaattiopiskelijoiden ohjaus ja neuvonta sekä opintosuunnitelmien ja erilaisten opiskeluun liittyvien hakemusten käsittely. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy opiskelijoiden valmistumiseen liittyviä tehtäviä. Koordinaattori toimii myös insinööritieteiden kandidaattiohjelman ohjausryhmän sihteerinä sekä koordinoi koulun saavutettavuus-, viestintä- ja valinta-asioita.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä organisointitaitoja, paineensietokykyä, oma-aloitteista työotetta, joustavia vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Työkavereiden tukeminen muutoksessa on sinulle luontevaa ja osaat löytää ratkaisuja ongelmiin. Tietojärjestelmien kanssa työskentely ja niiden käyttöönottoon liittyvät tehtävät ovat sinulle mielekkäitä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus yliopiston opintohallinnosta ja opiskelijatietojärjestelmistä (SISU, WinOodi, WebOodi, eAge, MyCourses, Asio), Into-sivujen päivittämisestä, koulutustoiminnasta ja asiakaspalvelutehtävistä luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn ammattimaisessa oppimispalveluiden tiimissä. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa akateemisessa yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla.

Tehtävän palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisen yliopistojen palkkausjärjestelmän (YPJ) mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasianpäällikkö Mirka Jalonen esisijaisesti sähköpostitse [email protected] , puh. 050 563 3386.

Hae tehtävää toimittamalla CV ja hakemuskirje sähköiseen rekrytointijärjestelmään sivun alareunassa olevan Hae nyt! -linkin kautta viimeistään 27.11.2020. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu