Avoimet työpaikat

Koordinaattori

Väre

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.

Arkkitehtuurin laitos, Arkkitehtuurin historian ja restauroinnin tutkimusryhmä hakee

Koordinaattoria

kahden vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Tehtävä pyritään täyttämään 15.1.2020 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Koordinaattorina työskentelet osana Lähiöpride- ja Modernin rakennusperinnön vaaliminen -tutkimus- ja vuorovaikutushankkeita.

Tehtävä sisältää hankkeiden käytännön järjestelyiden, työpajojen ja viestinnän vastuutehtäviä sekä valitun henkilön osaamisesta riippuen myös graafista suunnittelua. Lisäksi koordinaattori osallistuu muihin hänelle määriteltyihin tehtäviin.

Tehtävään sopiva henkilö on oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja hänellä on jotain aiempaa kokemusta tutkimushankkeista tai koordinoinnista. Hyvä kirjoitustaito ja viestintätaidot (myös sosiaalisen median käyttö viestintätarkoituksiin) ovat tehtävässä keskeisiä.

Tehtävässä on eduksi ammattikorkeakoulu- tai alempi korkeakoulututkinto, joka voi olla viestinnän alalta tai hankesisältöjen aihealueilta (esimerkiksi arkkitehtuuri, kulttuuriperintö, historia, media).

Graafisen suunnittelun kokemus sekä hyvä kielitaito katsotaan eduiksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV ja motivaatiokirje sähköiseen rekrytointijärjestelmään sivun alareunassa olevan Hae nyt! -linkin kautta viimeistään 10.12.2020. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tarjoaa uudet, modernit työskentelytilat Otaniemen kampuksella ja mahdollistaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Apulaisprofessori Panu Savolainen, [email protected], p. +358504756727. Hakemusteknisissä asioissa lisätietoja antaa Katja Korpinurmi, HR-palvelut, [email protected],  p. +358504285075.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu