Avoimet työpaikat

Kesäharjoittelua, diplomitöitä, jatko-opiskelua Mittaustekniikasta, kevät-kesä 2021

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Sähkötekniikan korkeakoulu on yksi Aalto-yliopiston kuudesta korkeakoulusta. Tutkimuksellamme pyrimme vastaamaan moniin kestävän kehityksen haasteisiin. Sähkötekniikan korkeakoulu on kansainvälinen yhteisö, jossa työskentelee lähes 60 professoria. Opiskelijoita on 2000, joista yli 200 tohtorikoulutettavia.

MIKES-Aalto Mittaustekniikka (http://metrology.aalto.fi) hakee kesäharjoittelijoita, diplomityöntekijöitä ja jatko-opiskelijoita.

Tutkimusryhmässä on meneillään valaistukseen, energiatehokkuuteen, ja optiseen mittaustekniikkaan liittyviä projekteja, joista saa hyviä erikoistöitä, kanditöitä ja diplomitöitä. Projektit liittyvät mm. aurinkokennoihin, ilmakehän aerosolimittaukseen, LED-valaistukseen, LEDien ominaisuuksiin, detektorien karakterisointeihin, ja materiaalien optisiin ominaisuuksiin. Projektit yhdistelevät optiikkaa, elektroniikkaa, automaatiota ja fysiikkaa. 

Arvostamme hyvin edenneitä opintoja. Tutkimustöissä auttaa suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito suomeksi ja englanniksi. Suurin osa projekteista on EU-rahoitteisia. Taustasi voi olla elektroniikka, automaatio, fysiikka, optiikka, tai puolijohdetekniikka.

Työtehtävät sovitetaan kokemukseesi ja toiveisiisi. Aloitteleville tutkimusapulaisille työ voi olla esim. ohjelmointia, käytännön mittauksia, tai laitteistojen karakterisointeja. Edistyneemmille tutkijoille tarjolla on kokonaisia projektejakin.

Haethan tehtävään 28.2.2021 mennessä liittämällä seuraavat materiaalit hakemukseesi Saima-rekrytointijärjestelmässämme tai vaihtoehtoisesti lähettämällä ne sähköpostitse suoraan Petri Kärhälle [email protected].

  • Vapaamuotoinen hakemus
  • Ansioluettelo
  • Opintorekisteriote

Lisätietoja
Tutkimusryhmästä: https://www.aalto.fi/fi/signaalinkasittelyn-ja-akustiikan-laitos/mittaustekniikka
Tehtävästä: Doc. Petri Kärhä, [email protected], puh. 0505968469. Työhuone: Maarintie 8, h.3528.
Hakemusteknisissä asioissa sinua auttaa HR-koordinaattori Alina Järvinen, [email protected].

 

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu