Avoimet työpaikat

Junior sisällöntuottaja

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 

Aalto-yliopiston tavoitteena on muokata kestävää tulevaisuutta. Haluatko auttaa meitä kertomaan tarinaamme maailmalle? Nyt meille on etsinnässä

JUNIOR SISÄLLÖNTUOTTAJA

kertomaan siitä, mitä kampuksellamme tapahtuu.

Työtehtäviisi kuuluu suunnitella tarinoita, kuvata kampuksen tapahtumia ja läpimurtoja sekä viimeistellä houkuttelevia sisältöjä yliopiston kanaviin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sosiaalisen median asiantuntijoiden kanssa osallistuen työssä sisältöjen suunnitteluun, julkaisujen toteuttamiseen ja analytiikan hyödyntäminen strategian mukaisesti.

Tehtäväsi sisältää:

 • Työskentely tiimin kanssa potentiaalisten sisältöjen ja näkökulmien tunnistamiseksi

 • Laadukkaan sosiaalisen median sisällön, mukaan lukien kuvat ja tekstit, tuottaminen ja viimeistely kampuksen päivittäisistä tapahtumista ja läpimurroista Otaniemessä

 • Datan käyttö vaikuttavuuden ja näkyvyyden varmistamiseksi tulevia toimenpiteitä varten

 • Osallistuminen päivittäiseen sosiaalisen median seurantaan

Odotuksemme hakijalta:

 • Innokas ja ratkaisukeskeinen asenne

 • Kyky tuottaa sosiaaliseen mediaan teksti- ja visuaalista sisältöä (valokuvat ja videot)

 • Sujuva englannin kielen taito; suomen ja/tai ruotsin kielen taito on etu

 • Jonkin verran kokemusta viestintäalalta (>6 kuukautta), mutta halukkuus oppia lisää kokeneemmilta kollegoilta

 • Hiljattain valmistunut tai opintonsa loppuvaiheessa oleva

Tarjoamme:

 • Lahjakas ja motivoitunut tiimi. Sisällön ja median tiimi vastaa Aallon pääkanavista, mukaan lukien sosiaalinen media, Aalto-yliopiston lehti ja verkkosivuston sisältö sekä kotimaiset ja kansainväliset mediasuhteet.

 • Inspiroiva ympäristö. Olemme ylpeitä yhteisömme työstä kestävän tulevaisuuden muokkaamiseksi. Aalto-yliopistossa luomme muutoksentekijöitä ja uudistamme yhteiskuntaa tutkimustiedolla, luovuudella ja yrittäjähenkisyydellä.

 • Kaikkia huomioiva kulttuuri. Kaikki työmme ohjautuu yliopiston arvojen – vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö – mukaisesti. Yhteisömme luo Aalto-yliopiston nykyisen ja tulevaisuuden. Haluamme olla avoin yhteisö, jossa tasa-arvo ja inklusiivisuus mahdollistavat uteliaisuuden, innovaation, yhteistyön ja hyvinvoinnin ympäristön.

 • Merkityksellinen rooli, jossa autat yhteisöämme jakamaan tarinaansa maailmalle. Työskentelet yhteistyössä ammattitaitoisen sisällön, median, markkinoinnin, brändin ja tapahtuma-alan asiantuntijoiden kanssa viestintäpalveluissa ja koko yliopistossamme.

Työskentelemme hybridimallilla, ja pääasiallinen työpaikkamme on Espoon Otaniemessä. Otaniemen kampuksella on elinvoimainen ja kytkeytynyt yhteisö, johon kuuluu 100 eri kansallisuutta, 12 000 opiskelijaa ja 4 500 työntekijää. Kampuksen elämä on vilkasta ja täynnä upeaa arkkitehtuuria, rauhoittavaa luontoa sekä monipuolisia kahviloita, ravintoloita, palveluita ja hyviä yhteyksiä metrolinjan varrella.

Työsuhde on yhden vuoden määräaikaisuus ja kokoaikainen työsuhde.

Palkkaus tälle tehtävälle on noin 2000 euroa kuukaudessa riippuen valittavan henkilön kokemuksesta.

Liity joukkoomme!

Junior Content Producerinä tehtävässäsi sinä suunnittelet ja tuotat videoita ja muuta sisältöä. Englanninkielisen saatekirjeesi ja ansioluettelosi lisäksi pyydämme sinua toimittamaan hakemuksessasi linkin enintään kahden minuutin mittaiseen englanninkieliseen videoon, jossa esittelet meille jonkin sinulle tärkeän paikan. Ole luova!

Voit itse esiintyä videossa - tai keksiä muita tapoja kertoa meille, mikä paikassa on erityistä ja miksi. Tämä on tilaisuutesi loistaa.

Videovaatimukset: .mp4-muodossa linkin kautta ilman käyttörajoituksia (Vimeo, Google Drive, WeTransfer, Dropbox). Huomaathan, että jos videon katsomisessa ilmenee teknisiä ongelmia tai pääsyongelmia, emme voi ottaa yhteyttä hakijoihin erikseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä työhakemuksesi sisältäen englanninkielisen videon sinusta keskiviikkona 31.7.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä: sisällön ja median tiimin päällikkö Kate Jurva, puh. +358 50 434 6805 maanantaina 29.7. klo 13-15 tai tiistaina 30.7. klo 11-12. Toiveenamme on täyttää tehtävä mahdollisimman pian.

Tavoitteenamme on avoin ja tasa-arvoinen rekrytointiprosessi, joten voit pyytää meiltä palautetta.

Lisätietoja Aalto-yliopistosta:

Aalto.fi

twitter.com/aaltouniversity

facebook.com/aaltouniversity

instagram.com/aaltouniversity

Kiinnostuitko?
 • Julkaistu:
 • Päivitetty: