Avoimet työpaikat

Jatko-opiskelupaikka (TkT) Mittaustekniikasta

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Sähkötekniikan korkeakoulu on yksi Aalto-yliopiston kuudesta korkeakoulusta. Tutkimuksellamme pyrimme vastaamaan moniin kestävän kehityksen haasteisiin. Sähkötekniikan korkeakoulu on kansainvälinen yhteisö, jossa työskentelee lähes 60 professoria. Opiskelijoita on 2000, joista yli 200 tohtorikoulutettavia.

Aalto-yliopiston Mittaustekniikan tutkimusryhmä etsii jatko-opiskelijaa väitöskirjatyöhön optisen radiometrian alalta. Laboratorio on optisten suureiden kansallinen mittanormaalilaboratorio Suomessa. Osana työtä jatko-opiskelija osallistuu spektrisen irradianssin mittanormaalien ylläpitoon ja kehittämiseen, sekä asiakaskalibrointeihin. Työhön kuuluu jonkin verran opetusta. Tutkimusryhmässä on juuri alkanut kaksi EU-rahoitteista tutkimusprojektia aurinkokennojen karakterisoinnista ja ilmakehän aerosolien mittaustekniikasta, jotka molemmat hyödyntävät spektrisiä mittauksia. Väitöskirjan tutkimuksellisen puolen alkuosa tehdään näissä projekteissa.
 
Arvostamme hyvin edenneitä opintoja. Tutkimus- ja opetustöissä on hyötyä hyvästä suullisesta ja kirjallisesta ilmaisutaidosta suomeksi sekä englanniksi. Lisäksi arvostamme kädentaitoa vaativia harrastuksia. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista muun muassa konferensseihin ja projektikokouksiin. Taustasi voi olla vaikkapa elektroniikka, automaatio, fysiikka, optiikka, tai puolijohdetekniikka. Palkka määräytyy Aalto-yliopiston palkkausjärjestelmän mukaan, jossa tohtorikoulutettavan aloituspalkka Signaalinkäsittelyn ja akustiikan laitoksella on 2546,38€.
 
Haethan tehtävään 30.11. mennessä liittämällä seuraavat materiaalit hakemukseesi Saima-rekrytointijärjestelmässämme tai vaihtoehtoisesti lähettämällä ne sähköpostitse suoraan Petri Kärhälle.

  • Vapaamuotoinen hakemus
  • Ansioluettelo
  • Opintorekisteriote

Lisätietoja
Tutkimusryhmästä: https://www.aalto.fi/fi/signaalinkasittelyn-ja-akustiikan-laitos/mittaustekniikka
Tehtävästä: Doc. Petri Kärhä, [email protected], puh. 0505968469. Työhuone: Maarintie 8, h.3528.
Hakemusteknisissä asioissa sinua auttaa HR-koordinaattori Alina Järvinen, [email protected].

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu