Avoimet työpaikat

Integraatioarkkitehti

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Aalto-yliopiston IT-palvelut tukee tutkijoita, opettajia, opiskelijoita ja muuta henkilöstöä tuottamalla maailmanluokan palveluita, jotka tekevät heidän työstään helpompaa, joustavampaa, kattavampaa ja turvallisempaa ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme 150 sitoutuneen ja lahjakkaan IT-asiantuntijan yhteisö.

Haemme Integraatioarkkitehtiä​ tiimiimme

Roolisi ja tavoitteesi

Integraatioarkkitehtinä ohjaat integraation luomisprosessia alusta loppuun. Roolisi keskittyy liiketoiminnan vaatimusten ymmärtämiseen ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavien integraatioratkaisujen suunnitteluun. Tämä sisältää kaikkien osallistuvien järjestelmien määrittelyjen keräämisen, aikataulun suunnittelun, karttadokumenttien luomisen ja teknisten ja liiketoimintaroolien välisen koordinoinnin. Teet läheistä yhteistyötä integraatiokehittäjien ja toimitustiimin kanssa, koordinoit testauksen ja hallitset mahdollisia muutoksia soveltamisalaan. Roolisi on olennainen osa palvelujen kehittämistä yhä digitalisoituvammassa ympäristössä.

Tässä roolissa:

 • Vastaat kattavan integroinnin kokonaisstrategian suunnittelusta ja ylläpidosta, jonka tavoitteena on eri sovellusten ja datalähteiden integrointi Aallon IT-ympäristöön.
 • Valvot turvatoimien ja hallintapolitiikkojen toteuttamista arkaluonteisen tiedon suojaamiseksi IT-integraatioympäristössä.
 • Työskentelet tiiviisti Salesforce-kehitystiimin kanssa luodaksesi integraatioratkaisuja, jotka tukevat Aallon Salesforce-ympäristöjä.
 • Määrittelet integraatiot sisäisten ja ulkoisten osapuolten kanssa käyttäen muun muassa API, Web Service-, tiedosto- ja tietokantateknologioita.
 • Suunnittelet uusia ja toteutat muutoksia olemassa oleviin integraatioihin käyttäen standardisoituja malleja ja omistettua kehitysalustaa (FRENDS).

Tässä roolissa työlläsi on todellinen vaikutus Aalto-yliopiston opiskelijoihin, tutkijoihin ja opettajiin. Mahdollistat sujuvan ja luotettavan tietovirran Aalto-yliopiston ydinjärjestelmissä. Sinulla on mahdollisuus muokata työtäsi omien kiinnostusalueidesi mukaisesti. Arvostamme ihmistemme ideoita, kykyjä ja halua oppia ja kehittyä.

Mitä tarjoamme

Aalto-yliopisto on teknisesti ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen: meillä on monipuolinen ja runsas tietotekniikkaympäristö merkittävine pilvi-investointeineen, johtavine teknologioineen ja uusimpine tietotekniikan tutkimuksen kehityksineen. Meillä on kunnianhimoinen digitalisaatiostrategia sekä monipuolinen ja laaja innovatiivisten käyttäjien ympäristö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja merkityksellisen roolin Aallon digitalisaation ytimessä. Vaikka olet itsenäisesti vastuussa omasta työalueestasi, tarjoamme sinulle tukea ja valmennusta, kun koet tarvitsevasi sitä. Tarjoamme sinulle hienot mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urakehitykseen, sillä etsimme potentiaalia kasvaa entistä vaativampiin IT-rooleihin.

Kanssamme olet osa innostavaa ja toisiamme tukevaa työyhteisöä. Olemme sitoutuneita tunnistamaan ja ratkaisemaan suuria yhteiskunnallisia haasteita sekä rakentamaan innovatiivista tulevaisuutta. Tuemme oppimisen ja kokeilemisen kulttuuria. Epäonnistumme nopeasti ja opimme vielä nopeammin – yhdessä.

Aalto-yliopisto panostaa suuresti työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoten joustavia työaikoja ja mahdollisuuksia valita työskentelypaikka hybridisti omalle tyylillesi sopivasti. Hyvinvointi ja työn ja muun elämän tasapaino on meille ensisijainen tavoite vuosittaisissa ja operatiivisissa tavoitteissamme, ja tarjoamme kattavia hyvinvointiohjelmia tukemaan fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Kanssamme voit nauttia positiivisesta työympäristöstä, joka edistää henkilökohtaista kasvua ja ammatillista kehittymistä.

Katso videoita! Täältä näet, millaista on työskennellä Aallon IT-palveluissa  https://duunitori.fi/tyoelama/aalto-universitys-it-experts-in-spotlight

Ja täältä, mistä Aallossa on kyse https://www.youtube.com/user/aaltouniversity/featured

Kokemuksesi ja mikä auttaa onnistumaan roolissa

Jotta voit onnistua ja nauttia tässä roolissa työskentelystä, toivomme sinulta:

 • Kokemusta integraatiovaatimusten ymmärtämisestä ja niiden kääntämisestä toiminnallisiksi suunnittelumäärittelyiksi ja käyttäjätarinoiksi.
 • Kyky jakaa työtä muiden kanssa ja auttaa heitä toteuttamaan ratkaisuja suunnitelmiesi perusteella.
 • Taitoja työskennellä kädet savessa Salesforce ja/tai integraatioalustojen kanssa. Kokemus FRENDS-integraatioalustasta on etu.
 • Integraation kehittämiskokemus on etu, erityisesti FRENDS-integraatioalustan tai seuraavien teknologioiden kanssa: REST API, JSON/XML, ETL-pohjaiset datansiirrot, SQL ja XSLT, SOAP WS, C#/.NET ja FRENDS.
 • Sinulla on sinnikkyyttä, järjestelmällisyyttä ja kyky ottaa vastuuta kiireisissäkin aikatauluissa.
 • Työskentelytyylisi on aktiivinen, sinulla on hyvät sosiaaliset ja yhteistyötaidot, ja pystyt kommunikoimaan ja tekemään yhteistyötä sekä teknisesti että liiketoimintaorientoituneiden työtovereiden ja kumppaneiden kanssa.
 • Työkielemme ovat englanti ja suomi, joten toivomme, että kommunikoit sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi.
 • Sinulla on alempi korkeakoulututkinto IT-alalta tai vastaavasta.
 • Olet valmis työskentelemään hybridimoodissa ja pystyt osallistumaan säännöllisiin viikkopalavereihin paikan päällä Otaniemen kampuksella. Aloitusvaiheessa tarjotaan koulutusta paikan päällä.

Ennen kaikkea toivomme, että olet intohimoinen työalaasi kohtaan ja innostunut jatkuvasta innovoinnista sekä uuden oppimisesta yhdessä muiden kanssa.

Oletko valmis tulemaan meille?

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, voit ottaa yhteyttä Integraatiotiimin vetäjään Chris Scicluna elokuussa sähköpostilla [email protected]

Jos haluat liittyä yhteisöömme, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 31.8.2024 mennessä. Koska olemme innokkaita löytämään oikean jäsenen tiimiimme, aloitamme hakemusten läpikäynnin elokuussa, heti lomien jälkeen.

Kiinnostuitko?
 • Julkaistu:
 • Päivitetty: