Avoimet työpaikat

Innovaatioista vastaava vararehtori

Haemme nyt innovaatioista vastaavaa vararehtoria rakentamaan innovaatioympäristöstämme vaikuttavaa ja globaalia edelläkävijää.
Aalto University placeholder picture: Unto Rautio

Me Aalto-yliopistossa pyrimme tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden eturintamaan, jotta pystymme tunnistamaan ja ratkaisemaan yhteiskunnan suuria haasteita sekä rakentamaan kestävää yhteiskuntaa. Monialaisen yhteistyön tuloksena syntyvät ainutlaatuiset ratkaisut hyödyttävät sekä taloutta että yhteiskuntaa laajalti. Innovaatiotoimintamme ytimessä on korkeatasoinen tutkimus ja alat ylittävä yhteistyö tieteellisten läpimurtojen ja innovaatioiden synnyttämiseksi.

Haemme nyt innovaatioista vastaavaa vararehtoria rakentamaan innovaatioympäristöstämme vaikuttavaa ja globaalia edelläkävijää. Tehtävässä vastaat innovaatioyhteisömme tuesta ja kehittämisestä, varmistaen parhaat edellytykset tutkijoiden, opiskelijoiden, yritysten ja muiden kumppaneiden yhteistyölle ja tulokselliselle toiminnalle. Lisätietoja tehtävästä täällä.

Haethan tehtävää 21.10 mennessä lähettämällä ansioluettelosi (max. 5 sivua) ja hakemuksesi (max. 2 sivua) englanniksi erillisinä dokumentteina osoitteeseen [email protected]. Toivomme, että kuvaat ansioluettelossasi johtamiskokemuksesi sekä innovaatiotoimintaan liittyvät näyttösi. Hakemuksessa toivomme sinun kertovan, miksi olet innostunut tästä tehtävästä. Hakukomitean puheenjohtaja Pentti Kujala ([email protected]) ja hakukomitean sihteeri Anna Lehtinen ([email protected]) vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Katso tarkemmat tiedot englanninkielisestä hakuilmoituksesta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu