Avoimet työpaikat

HR Partner

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa tutkimuksemme keskittyy uusiin energiaratkaisuihin, materiaali-, kvantti ja tiiviin aineen fysiikkaan, teknologiapohjaisen liiketoiminnan luomiseen ja muuttamiseen, datatieteeseen, tekoälyyn, terveysteknologioihin ja neurotieteeseen.

Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 

Haemme Perustieteiden korkeakouluun henkilöä seuraavaan tehtävään

HR Partner

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu soveltavan fysiikan laitokselle (ks. Department of Applied Physics | Aalto University).

Tehtävässä toimit HR-asioiden asiantuntijana coachaavalla otteella. Tehtäväkenttä on monipuolinen rekrytoinneista johdon tukeen. Odotamme hakijalta muun muassa vahvaa HR-kokemusta ja soveltuvan alan maisteritutkintoa. 

Lisätietoja tehtävästä sekä hakemisesta ks. HR Partner | Aalto University. Hakuaika päättyy 15.6.2021.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu