Avoimet työpaikat

Henkilöstösihteeri

HR sihteeri

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Oletko kiinnostunut monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä kansainvälisessä työympäristössä?

Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulun asiantunteva ja iloinen HR-tiimi etsii joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen aktiivista

HENKILÖSTÖSIHTEERIÄ

Tehtäväsi

Henkilöstösihteerinä olet henkilöstön tuki työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa työsopimusten laatimista ja henkilöstön neuvomista esimerkiksi lomiin ja muihin poissaoloihin liittyvissä kysymyksissä. Perehdytät uusia aaltolaisia ja kansainvälisen henkilöstön osalta tehtäviisi kuuluu liikkuvuuteen liittyviä työsuhde- ja kotouttamisasioita. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Työskentelet osana Aallon HR-osaajien noin sadan hengen verkostoa, joiden kanssa yhteistyössä tuotamme ammattimaiset palvelut työntekijöillemme. Lähitiimisissäsi työskentelee viisi muuta reipasta HR-ammattilaista, joiden kanssa pääset osallistumaan prosessien kehittämiseen.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Työhösi kuuluu tarkkuutta vaativia itsenäisiä tehtäviä, joten arvostamme huolellista ja oma-aloitteista työtapaa. Nautit tiiviistä työtahdista ja hahmotat olennaisen myös paineen alla. Sinulla on lisäksi kyky toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. tradenomi) ja hyvät tietotekniset valmiudet. Aiempi kokemus HR-tehtävistä ja asiakaspalvelusta on eduksesi tässä tehtävässä. Arvostamme myös kiinnostusta sekä kykyä kasvaa ja kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä työympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen.Pääset työskentelemään opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Työpaikka sijaitsee uudistuneella ja elävällä Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella.

Perehdytämme sinut ja saat tiimiltäsi tuen työtehtäviisi. Saat käyttöösi modernit työvälineet, ja päätyökalusi tulee olemaan pilvipohjainen Workday-henkilöstöjärjestelmä, jonka olemme Aallossa ottaneet käyttöön vuonna 2019 ensimmäisenä yliopistona Euroopassa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ovat joustavat ja palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Uusi työsi alkaisi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”Hae nyt”) kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 2.2.2020.

Jos sinulla on kysyttävää, mahdollinen uusi tiimikaverisi Isabella antaa sinulle mielellään lisätietoja: HR-koordinaattori Isabella Itäpalo, puh. 0503084745, [email protected]

Kemian tekniikan korkeakoulu – Catalyst of Change
Kemian tekniikka antaa työvälineet maailman muuttamiseen. Tieteenalalla on keskeinen rooli niin ilmastonmuutoksen torjunnassa kuin bio- ja kiertotalouden edistämisessäkin. Kemian tekniikan korkeakoulussa työskentelee tällä hetkellä noin 500 henkilöä tutkimuksen, opetuksen ja muiden tehtävien parissa.

Lue lisää Kemian tekniikan korkeakoulusta
 https://www.aalto.fi/fi/kemian-tekniikan-korkeakoulu

instagram.com/aaltochem/
aalto.fi

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu