Avoimet työpaikat

Harjoittelija palkka- ja henkilöstösihteerin tehtävään

Palkkaryhmä

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.  

Aallon palkkaryhmä toimii osana koko yliopiston kattavaa HR-organisaatiota. Palkkaryhmä vastaa mm. yliopiston monipuolisesta henkilö-, palvelusuhde- ja palkkahallinnon tehtävistä. Palkkaryhmä osallistuu myös työsuhdeprosessien, niitä tukevien järjestelmien ja HR-raportoinnin kehittämiseen.

Innostaako näköalapaikka ison organisaation palkkahallinnossa?

Haemme nyt kahta palveluhenkistä HARJOITTELIJAA palkka- ja henkilöstösihteerin tehtävään

Tehtäväsi

Palkka- ja henkilöstösihteerinä sinulla on ensisijaisesti tallennus- ja tarkastustehtäviä, joita teet käytettävissä olevilla järjestelmillä (Personec F ja Workday) ja erilaisten palkkioiden, apurahojen sekä stipendien maksatusta. Palvelet yliopiston sisäisiä asiakkaita mm. sähköisen palvelukanavan ja puhelimen välityksellä. Lisäksi sinulla voi olla muita avustavia palkkahallinnon tehtäviä.

Tehtävä on joko puolen vuoden tai vuoden määräaikaisuus, joka koostuu sekä osa-aikaisesta tuntityöstä että kokoaikaisesta kesälomasijaisuudesta.

Yhteisösi ja tiimisi

Kuulut Henkilöstöpalveluiden palkkaryhmään ja raportoit palkkapalveluiden palvelupäällikölle. Työskentelet tiiviisti palkkatiimin kanssa ja verkostoidut koko yliopiston HR-henkilöiden kanssa.

Kokemuksesi ja motivaatiosi

Sinulla on oma-aloitteinen ja reipas työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti tietojärjestelmien parissa sekä kommunikoit sujuvasti englanninkielellä. Arvostamme erityisesti tarkkuuttasi, yhteistyökykyäsi ja kokemustasi asiakaspalvelutehtävistä sekä aitoa kiinnostustasi HR:ää kohtaan. Aiempi kokemuksesi palkkahallinnon tehtävistä tai muista operatiivisista HR-tehtävistä katsomme eduksi. Tehtävä soveltuu hyvin ammatti- tai korkeakouluopiskelijalle.

Tarjoamme osaavan tiimin ja tuen työllesi, viihtyisän työympäristön sekä ajanmukaiset välineet.

Innostuitko?

Jos innostuit tehtävästä ja haluaisit liittyä aaltolaistemme joukkoon, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin kautta 9.2.2020 mennessä. Toivomme, että voit aloittaa työt maaliskuussa tai sopimuksen mukaan myöhemmin keväällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalveluiden palvelupäällikkö Marjo Vidlund, p. 050 382 2981, sähköposti [email protected]

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu