Avoimet työpaikat

Diplomityöntekijä käyttäjäkeskeisen suunnittelun ja sähköisten terveyspalveluiden alalle

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Tietotekniikan laitos etsii diplomityöntekijää käyttäjäkeskeisen suunnittelun ja sähköisten terveyspalveluiden alalle

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Tehtävä liittyy Tietototekniikan laitoksen käytettävyyden ja sähköisten terveyspalveluiden tutkimukseen ja edellyttää käyttäjäkeskeisen suunnittelun opintoja. Tutkimus on luonteeltaan monialaista, käytännön haasteisiin pureutuvaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää.

Diplomityöntekijänä osallistut tutkimustyöhön DigiIN-hankkeessa (www.digiin.fi) tutkijatohtori Sari Kujalan kanssa. Hankkeessa tutkimme, miten sähköisiä omahoitopalveluita ja niiden käyttöönottoa voidaan kehittää niin, että kaikki pystyvät niitä hyödyntämään oman terveytensä ja hyvinvointinsa tukemiseen. Toteutamme sekä potilaiden haastattelututkimuksia että terveysammattilaisten kyselytutkimuksia, joten pääset tutustumaan monipuolisesti sähköisten terveyspalveluiden käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä edellyttävää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV, lyhyt hakemuskirje ja opintorekisteriote sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä. Haku on auki toistaiseksi ja suljetaan kun sopiva henkilö on löydetty. Haethan tehtävään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkijatohtori Sari Kujala [email protected]

Lisätietoa Tietotekniikan laitoksesta:

https://cs.aalto.fi 
https://www.instagram.com/csaalto/
https://www.facebook.com/CSAalto/
https://twitter.com/CSAalto

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu