Avoimet työpaikat

Akateeminen koordinaattori Tuotantotalouden laitokselle

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Tuotantotalouden laitos (TUTA) Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa tuottaa kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja opetusta keskittyen teknologiapohjaisen liiketoiminnan rakentamiseen ja muutokseen, jota tarkastellaan toisiaan täydentävistä näkökulmista: strategia, kasvuyrittäjyys, yrittäjähenkinen johtaminen, sekä operaatioiden ja palvelujen johtaminen.

Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella on haettavana

Akateemisen koordinaattorin tehtävä

Tuotantotalouden laitos haluaa kehittää tutkimuksen ja tohtoriopetuksen tasoa ja vaikuttavuutta yhä paremmaksi tohtorikoulutukseen, kehittämällä tutkimusviestintää, sekä menestyksekästä yhteistoimintaa Suomen ja EU-tason kilpailutetussa tutkimusrahoituksessa (erityisesti ERC Grants ja Euroopan unionin puiteohjelmarahoitus). Tätä varten haemme joukkoomme kokenutta, innostavaa, ja oma-aloitteista akateemista koordinaattoria määräaikaiseen viidenvuoden työsuhteeseen. Koordinaattorin toimenkuvana ovat Tuotantotalouden laitoksen tohtorikoulutusta ja tutkimusta palvelevien toimintojen kehittäminen, koordinointi, toteuttaminen ja viestintä (mm. laitoksen tohtorikoulutusohjelman viestintä tohtorikoulutettaville), laitoksen tutkimusseminaarisarjan koordinoinnin vetovastuu, tutkimusrahoituksen strateginen kehittämistyö, laitoksen yhteistoiminta kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä laitoksen akateemisen toiminnan raportoinnin koordinointi ja kehittäminen. Akateeminen koordinaattori tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä laitosjohdon kanssa, aktiivisessa vuorovaikutuksessa laitoksen professoreiden, tutkijoiden, sekä jako-opiskelijoiden kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, näköalapaikan kansainvälisen tutkimustoiminnan kenttään, sekä tehtävän edellyttämän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Edellytämme hakijalta tohtorin tutkintoa tuotantotalouden, tekniikan, liiketaloustieteen, tai sosiaalitieteiden alalta. Lisäksi edellytämme vahvaa näyttöä organisointi- ja yhteistyötaidoista, innostuneisuutta, määrätietoisuutta, tehokkuutta, sekä vastuullista oma-aloitteisuutta. Tämän lisäksi vahva kokemus kilpailutetun tutkimusrahan hankkimisesta (erityisesti Suomen Akatemian ja EU:n rahoittamien tutkimushankkeiden johtamisesta ja menestyksekkäistä rahoitushakemuksista) katsotaan eduksi. Tehtävää täytettäessä arvostamme myös kokemusta tieteellisestä julkaisutoiminnasta sekä yliopistolaitoksen tai muun laajan yliopistotasoisen opetus- tai tutkimusyksikön hallinnosta. Tehtävän kielitaitovaatimuksena on vahva suomen kielen ja englannin taito.

Akateemisen koordinaattorin tehtävä on osa-aikainen (60%), mutta valitun henkilön profiilin ja kiinnostuksen mukaan tehtävä voi olla myös kokopäiväinen. Akateemisen koordinaattorin tehtävään on yhdistettävissä myös tutkimus- ja opetustehtäviä mahdollistamaan kokopäiväinen työsuhde Tuotantotalouden laitoksella. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Pyydämme hakemukset sähköisen rekrytointijärjestelmän (linkki ”Hae nyt!” alla) kautta viimeistään 5.3.2021. Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Käytämme rekrytoinnissa mahdollisesti videohaastattelutyökalua. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tuotantotalouden laitoksen varajohtaja (tutkimus) professori Markku Maula, puh. 040 5560677 sekä HR-koordinaattori Saara Haggrén, puh. 050 4626180, sähköpostit: [email protected]

Lisätietoja Tuotantotalouden laitoksesta: https://www.aalto.fi/fi/tuotantotalouden-laitos


Aallon arvot todeksi
Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu