Alumneille

Yhteisöagentti

Vedä vertaisryhmää Aalto Alumni Circlessä, edusta yhteisöäsi alumniverkoston neuvostossa tai järjestä vuosikurssitapaaminen tai muu alumnitapahtuma. Tervetuloa Aallon yhteisöagentiksi.
Alumniagentti

Yhteisöagentti toimii Aalto-yliopiston yhteisössä, vaikuttaa aktiivisissa alumniverkostoissa ja voi myös perustaa jotakin täysin uutta. Mitä kehittämistarpeita yhteisötoiminnastamme löytyy? Entä mitä Aallon yhteisöstä sinun mielestäsi vielä puuttuu? Tule mukaan ideoimaan!

Näin ryhdyt yhteisöagentiksi:

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu opiskelijoiden ja alumnien yhteisöön Aalto Alumni Circleen.

  2. Päivitä yhteystietosi ja valitse profiilissasi Community Agent. Kuvaile, minkälaisissa Aallon yhteisöä koskevissa asioissa haluat jakaa tietoa tai sinuun voi olla yhteydessä. Kerro halutessasi lyhyesti opinto- ja urataustasi ja kiinnostuksen kohteistasi.  

  3. Liity Aalto Alumni Community Agent -ryhmään, joka on tarkoitettu kaikille yhteisöagentin roolissa toimiville. Sieltä löydät Aalto-yliopiston esittelymateriaalin ja keskustelufoorumin. Löydät ryhmän Circlen ylävalikosta kohdasta Groups.

  4. Lue alumniagenttien kickoff materiaalit (Kirjautumisen takana: alumnicircle.aalto.fi/media_center) 

  5. Lue alla olevista linkeistä lisäohjeet ja ota yhteyttä, jos haluat perustaa ryhmän, järjestää kurssitapaamisen tai muun tapahtuman.

Aallon alumniyhdistykset ja -verkostot

Aallon alumniyhteisössä toimii monia aktiivisia yhdistyksiä ja verkostoja. Tutustu ja tule mukaan tai perusta uusi!

Read more
Yhteistyöverkostojen kanssa

Järjestä vuosikurssijuhla

Vuosikurssitapaaminen on loistava tilaisuus tavata opiskeluaikaisia ystäviä, vaihtaa kuulumisia sekä muistella omia opiskeluaikoja. Jos haluat kutsua omat opiskeluystäväsi vuosien takaa ja juhlistaa vaikkapa vuosikurssisi pyöreitä vuosia, annamme vinkkejä mielellämme.

Read more
Juhlat

Onko sinulla mielessä jokin muu tapahtuma, johon haluat kutsua alumniyhteisöä tai ryhmä, jonka perustamiseen tarvitset apua? Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä. 

 Susanna Ritala

Susanna Ritala

Community Manager

Ryhdy alumniagentiksi

Aallon alumniagenttina löydät juuri sinulle mielekkään tavan vaikuttaa yhteisössämme ja oppia uutta.

Takaisin etusivulle
Agentti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu