Alumneille

Päivitä tietosi

Tervetuloa mukaan Aalto Alumni Circleen, digitaaliseen alumniyhteisöömme, jossa voit kohdata opiskeluajan kavereita ja luoda yhteyksiä muihin Aalto-yliopiston alumneihin. Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun, muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla.
Aalto Alumni Circle

Tervetuloa Aallon alumniyhteisöön!

Aalto-yliopiston alumnisuhteet edistää yliopiston ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta. Tavoitteemme on, että alumnit ovat yliopistoyhteisön aktiivisia toimijoita sekä vaikuttajia. Alumniyhteisöömme kuuluu yli 100 000 valmistuneesta jo yli 40 000 alumnia yli 80 eri maassa.

Alumniyhteisön jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia alumniagenttina, mentorina opiskelijallemme, olla yhteydessä entisiin opiskelukavereihisi ja opiskelijoihin Alumni Circlen kautta ja verkostoitua lukuisissa tapahtumissa ja monialaisissa yhteisöissä.

Liity alumniyhteisöömme Aalto Alumni Circlen kautta tai päivitä yhteystietosi ja tilauksesi!

Keitä alumnit ovat?

Alumniyhteisöön liittyminen on alumneille maksutonta. Alumneja ovat Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä valmistuneet, ja myös Aalto University Executive Educationin ns. pitkistä ohjelmista kuten MBA, EMBA tai DBA, ja mm. AaltoJOKO®, Johtaminen terveydenhuollossa ja Global Leader, sekä Aalto University Professional Developmentin YTK:n Pitkä kurssi -ohjelmasta ja Turvallisuusjohdon koulutusohjelmasta valmistuneet. (Katso lisää: aaltoee.fi/alumni).

Myös opiskelijat (vaihto-, kandi-, maisteri- ja tohtoriopiskelijat) voivat liittyä opiskelijastatuksella.

Aallon ystävät

Jos sinulla ei ole tutkintoa Aalto-yliopistosta, olet tervetullut liittymään Aallon ystävät / Friends of Aalto -verkostoon, ilmoittamalla yhteystietosi ja haluatko lehden osoitteeseen: [email protected].

Lisätietoa: [email protected]

Tutustu alumnietuihin

Ryhmä opiskelijoita

Alumnin edut

Aalto-yliopiston rekisteröityneenä alumniverkoston jäsenenä saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Alumneille

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
Alumneille
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu