Alumneille

Mentorointiohjelman sisältö

Tältä sivulta löydät tietoa mentorointiohjelman aikataulusta, tapahtumista ja käytännöistä

Mentorointitapaamiset

Mentorointiohjelman keskiössä ovat mentoroitavan opiskelijan eli aktorin ja mentorin kahdenkeskiset mentorointikeskustelut. Suosituksena on, että mentorointiparit tapaisivat noin kerran kuussa tunnin, parin tapaamisissa. Mentorointiparit saavat itsenäisesti päättää, missä ja milloin tapaavat ja pidetäänkö tapaamiset lähi- vai etätapaamisina. Ohjelman alussa ja aikana tarjottavat mentorointimateriaalit ja vertaistilaisuudet tarjoavat aktoreille ja mentoreille tukea ja vinkkejä rooliinsa. 

Yhteistilaisuudet

Mentorointiohjelma alkaa 17. marraskuuta klo 17.30 kaikille mentorointipareille yhteisellä virtuaalialoitustilaisuudella. Tilaisuuden pääpaino on ryhmäkeskusteluissa ja Kysymykset & vastaukset -osiossa, eikä se sisällä parityöskentelyä. 

12.12. klo 17 mentoreille järjestettävän tilaisuuden tarkoituksena on tarjota mentoreille eväitä ja työkaluja mentorin rooliin. 

Ohjelman aikana on myös mahdollisuus osallistua ristiinmentorointiin (cross-mentoring). Mentorointiparit voivat myös halutessaan itse järjestää tilaisuuksia.

Puolivuotinen ohjelma loppuu toukokuussa päätösjuhlaan Otaniemessä.

Ohjelman aikaiset tilaisuudet järjestetään pääosin englanniksi, koska lähes puolet ohjelmaan osallistuvista opiskelijoista on kansainvälisiä opiskelijoita. Myös mentorien joukossa on kansainvälisiä osaajia. Pääosa tilaisuuksista järjestetään virtuaalisina Zoomissa.

Kaikkiin yhteistilaisuuksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Mentorointiohjelma opiskelijoille ja alumneille
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu