Alumneille

Hae mukaan mentorointiohjelmaan

Opiskelijahaku syksyn 2020 mentorointiohjelmaan on päättynyt. Kiitos kaikille ohjelmaan hakeneille! Saimme yhteensä 159 hakemusta.

Alumni, oletko ilmoittautumassa mentoriksi? Lue lisää alta.
kuva hakuaika mentorointi 2020

Ilmoittaudu mukaan mentoriehdokkaaksi täyttämällä sähköinen hakulomake ja liittämällä mukaan CV:si.

Mentorin ilmoittautumislomake (alumnit)

Lomakkeessa kysymme yhteys- ja taustatietojasi ja tiedustelemme mentorointia koskevia toiveitasi. Lomake ja CV toimivat pohjana mentorointiparivalinnoille, minkä vuoksi lomakkeen täyttäminen kattavasti on tärkeää. Ennen lomakkeen täyttöä lue myös ohjelman usein kysytyt kysymykset alla olevan linkin kautta.

Käsittelemme hakemukset ja CV:t ehdottoman luottamuksellisesti, emmekä käytä niiden tietoja muuhun tarkoitukseen. Mentorointiohjelmaan hyväksyttyjen yhteys- ja työ/opintotaustatiedot luovutetaan soveltuvilta osin mentorointiparin toiselle osapuolelle.

Mentorointiparien valinta

Aloitamme hakemusten käsittelyn heti hakuajan jälkeen, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa! Hakemusten käsittely ja parien muodostaminen jatkuvat kesän yli. Lähetämme ohjelmaan hyväksytyille (sopivan mentorointiparin saaneille) mentorointiparin toisen osapuolen nimi- ja yhteystiedot elokuun puolessa välissä. Myös niille, joille ei mahdollisesti löydy sopivaa paria, ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tarkkaile siis sähköpostiasi.

Aktorien tulee olla yhteydessä mentoreihinsa ennen ohjelman alkua. Mentorointiparit voivat halutessaan myös tavata toisensa jo ennen syyskuun aloitusseminaaria. Tavoitteemme on löytää mahdollisimmat sopivat, hakijoiden toiveisiin ja tavoitteisiin pohjautuvat mentorointiparit. Mentorointiparit muodostetaan ensisijaisesti opiskelijoiden toiveiden pohjalta mentoriksi ilmoittautuneiden alumnien toiveet huomioiden. Halutessaan sekä opiskelijoilla että alumneilla on oiva mahdollisuus saada mentorointipari myös toisen alan edustajasta. Valitettavasti emme voi taata, että löydämme kaikille hakijoille paria.

Mentorointiohjelman usein kysytyt kysymykset
Mentorointiohjelma Aalto-yliopiston alumneille ja opiskelijoille
Tietosuojailmoitukset

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä [email protected]

Muistithan myös lukea usein kysytyt kysymykset.

Kaisa Hölttä
Asiantuntija, mentorointi & alumnisuhteet
Kumppanuudet ja yritysyhteistyö
Aalto-yliopisto
[email protected]
050 301 1608

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu