Alumneille

Aallon alumniverkoston johtoryhmä

Alumniverkoston johtoryhmä edustaa alumneja ja tuo heidän näkemyksiään yliopiston kehittämiseen.
Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmä. Kuva: Mikko Raskinen
(Takana vasemmalta) Edgar Ramos, Jaakko Eteläaho, Niko Ferm, (edessä vasemmalta) Anna Valtonen, Kaj Hagros, Ilkka Hiirsalmi
Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän puheenjohtaja Kaj Hagros. Kuva: Mikko Raskinen
Kaj Hagros

Johtoryhmän puheenjohtaja

Aalto-yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri Kaj Hagros on pääomayhtiö Redstonen toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut startup-yritys Pivot5 toimitusjohtajana ja perustajana, Nasdaq Helsinki -yhtiön toimitusjohtajana ja FOX Mobilen operatiivisena johtajana. Hagros toimii myös hallituksen puheenjohtajana Inderesillä, Heltillä, Hiboxilla ja Prodeko Venturesilla sekä Aalto University Executive Education Oy:n hallituksen jäsenenä.

Johtoryhmän jäsenet

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän jäsen Anna Valtonen. Kuva: Mikko Raskinen
Anna Valtonen

Taiteen tohtori Anna Valtonen on Aalto-yliopiston taiteiden ja luovien käytäntöjen vararehtori. Hän on toiminut Aalto-yliopiston taiteen ja suunnittelun korkeakoulun dekaanina vuosina 2014-2019. Aiemmin hän on toiminut  Uumajan yliopiston muotoilukorkeakoulun (Designhögskolan, Umeå universitetet) rehtorina sekä johtajana Nokian Design Research & Foresightissa. Valtonen on Vitec Software Group AB:n ja Kalevala Jewelleryn hallituksen jäsen sekä Designmuseon hallituksen puheenjohtaja Suomessa.

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän jäsen Niko Ferm. Kuva: Mikko Raskinen
Niko Ferm

Aalto-yliopistosta valmistunut tekniikan maisteri Niko Ferm on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYY:n pääsihteeri. Hän on myös toiminut AYY:n hallituksen puheenjohtajana, useissa vapaaehtoistehtävissä Aalto-yhteisössä ja Tekniikan Akateemisten (TEK) hallituksen jäsenenä. Aiemmin Ferm toimi TDC:llä avainasiakasinsinöörinä. Hänen opinnäytetyönsä koski kansainvälisten opiskelijoiden työllistymistä Suomessa.

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän jäsen Ilkka Hiirsalmi. Kuva: Mikko Raskinen
Ilkka Hiirsalmi

Aalto-yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri Ilkka Hiirsalmi on Pesmel Oy:n markkinointijohtaja. Aiemmin hän on toiminut RollResearch International Ltd:n toimitusjohtajana ja markkinointijohtajana Valmet Oyj:ssä.

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän jäsen Jaakko Eteläaho. Kuva: Mikko Raskinen
Jaakko Eteläaho

Aalto-yliopistosta valmistunut kauppatieteiden maisteri Jaakko Eteläaho on Nordea Corporate & Investment Bankingin johtaja. Hän on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Alumni Advisory Board -ohjausryhmän jäsen ja Aalto Finance Alumni (AFA) -yhdistyksen puheenjohtaja.

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän jäsen Edgar Ramos. Kuva: Mikko Raskinen
Edgar Ramos

Aalto-yliopiston tekniikan maisteri ja tohtorikandidaatti Edgar Ramos toimii Ericsson Research in Finlandin vanhempana tutkijana ja projektijohtajana. Aiemmin hän on toiminut yrittäjänä, IT-asiantuntijana ja yliopistoprofessorina Panamassa. Ramos on osallistunut aktiivisesti Aalto Mentoring -ohjelmaan. Hänellä on useita patentteja ja hän on kirjoittanut lukuisia artikkeleita tietoliikenne- ja tietojenkäsittelytieteestä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu