Aalto Thesis

Aalto Thesis

Monitieteisiä maisterin opinnäytetöitä työelämäyhteistyössä

Three smiling students by a laptop.

Aalto Thesis on monitieteinen ja projektipohjainen ohjelma maisterin opinnäytetyön tekemiseen oikealle työelämäkumppanille. Käytännössä Aallon eri koulujen opiskelijoista kootaan 2-4 hengen tiimejä, joissa ratkotaan työelämäkumppanin asettamaa yhteistä haastetta opinnäytetöiden avulla.

Partnerille Aalto Thesis on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä tutkittuun tietoon pohjautuvaa yhteistyötä monialaisen osaajajoukon kanssa. Opiskelijalle ohjelma tarjoaa valmiina pakettina niin kumppaniorganisaation, todellisen haasteen kuin Aalto Thesis -ohjelman tuen vaativaan opinnäytetyöprosessiin!

Katso videolta millainen on Aalto Thesis -kokemus!

Aalto Thesis tarjoili meille hyödyllisempää ja sovellettavampaa tietoa, kuin tutkimuksiin erikoistuneet ammattimaiset organisaatiot.

Saara Saksanen, viestintäpäällikkö, Hoas
Aalto Thesis is a multidisciplinary programme

Challenge.

Aalto Thesis -ohjelmassa monitieteinen, 2-4 hengen opiskelijatiimi ratkoo työelämäkumppanin asettamaa haastetta maisterin opinnäytetöiden kautta. Olemme haastepohjaisen oppimisen käytännön toteuttajia.

Coordination.

Aalto Thesis on koordinoitu ja projektipohjainen ohjelma, jonka käytännön asioista huolehtii kokenut Aalto Thesis -tiimi. Olemme mutkattoman tekemisen fasilitaattoreita.

Collaboration.

Aalto Thesis on ainutlaatuinen tapa purkaa yliopiston ja työelämän välisiä muureja. Olemme modernin yhteistyön moottoreita ja erilaisten osaajien yhteentuojia.

Aalto Thesis tarjosi minulle valmiina sen tärkeimmän: organisaation, jolla on todellinen tarve ja kiinnostus opinnäytetyölleni.

Tiia Penttinen, markkinoinnin opiskelija

Aalto Thesis -tiimi:

Silva Saulio

Silva Saulio

Project coordinator
School Services, BIZ
Laura Sivula

Laura Sivula

Projektipäällikkö
School Services, BIZ

Viimeisimmät Aalto Thesis -uutiset:

Fluidisaattori
Yhteistyö Julkaistu:

Hae mukaan Aalto Thesis -projektiin Valmet: 3D fibre - New drying and heat treatment solutions

Hae mukaan Aalto Thesis -ohjelmaan ratkomaan Valmetin haastetta maisterin opinnäytetyön avulla osana monitieteistä tiimiä. Lisähakuaika projektiin on käynnissä 21.1.-7.2.
photo: Valeria Azovskaya
Yhteistyö Julkaistu:

Hae mukaan Aalto Thesis -projektiin Valmet: New roads - Business planning in fibre converting

Miten laajentaa liiketoimintaa uusille kuitutuotteiden markkinoille? Hae mukaan Aalto Thesis -ohjelmaan ratkomaan Valmetin haastetta maisterin opinnäytetyön muodossa, osana monitieteistä tiimiä. Hakuaika projektiin on käynnissä 17.12.-10.1.
Project Sipoo
Yhteistyö Julkaistu:

Palvelumuotoilua kolmesta kulmasta: opiskelijat tutkivat Sipoon kunnan työllistymispalveluita

Kolme maisteriopiskelijaa perustieteiden, taiteiden ja suunnittelun sekä kauppakorkeakoulun aloilta osallistuivat Aalto Thesis -yhteistyöprojektiin Sipoon kunnan kanssa.
Two lab-coated women in a laboratory looking at pipes.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Kemian ja kauppatieteen opiskelijat kehittivät kasvipohjaisia tuotteita Valion kanssa

Kahden maisteriopiskelijan tiimi teki yhteistyötä Valion kanssa Aalto Thesis -projektissa puolen vuoden ajan.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu