Aalto Thesis

Aalto Thesis

Monitieteisiä maisterin opinnäytetöitä työelämäyhteistyössä

Three smiling students by a laptop.

Aalto Thesis on monitieteinen ja haastepohjainen projektimalli maisterin opinnäytetöiden tekemiseen yhteistyössä työelämäkumppanin kanssa. Käytännössä Aallon eri koulujen opiskelijoista kootaan 2-4 hengen tiimi, jossa ratkotaan työelämäkumppanin asettamaa haastetta opinnäytetöiden avulla.

Partnerille Aalto Thesis on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä tutkittuun tietoon pohjautuvaa yhteistyötä monialaisen osaajajoukon kanssa. Opiskelijalle ohjelma tarjoaa valmiina pakettina niin kumppaniorganisaation, todellisen haasteen kuin Aalto Thesis -ohjelman tuen vaativaan opinnäytetyöprosessiin!

Katso videolta millainen on Aalto Thesis -kokemus!

Aalto Thesis tarjoili meille hyödyllisempää ja sovellettavampaa tietoa, kuin tutkimuksiin erikoistuneet ammattimaiset organisaatiot.

Saara Saksanen, viestintäpäällikkö, Hoas
Aalto Thesis is a multidisciplinary programme

Challenge.

Aalto Thesis -ohjelmassa monitieteinen, 2-4 hengen opiskelijatiimi ratkoo työelämäkumppanin asettamaa haastetta maisterin opinnäytetöiden kautta. Olemme haastepohjaisen oppimisen käytännön toteuttajia.

Coordination.

Aalto Thesis on koordinoitu ja projektipohjainen ohjelma, jonka käytännön asioista huolehtii kokenut Aalto Thesis -tiimi. Olemme mutkattoman tekemisen fasilitaattoreita.

Collaboration.

Aalto Thesis on ainutlaatuinen tapa purkaa yliopiston ja työelämän välisiä muureja. Olemme moderninyhteistyön moottoreita ja erilaisten osaajien yhteentuojia.

Aalto Thesis tarjosi minulle valmiina sen tärkeimmän: organisaation, jolla on todellinen tarve ja kiinnostus opinnäytetyölleni.

Tiia Penttinen, markkinoinnin opiskelija

Aalto Thesis -tiimi:

Viimeisimmät Aalto Thesis -uutiset:

A smiling woman and man carrying laptops in an office hallway with working people on the background.
Yhteistyö Julkaistu:
ITP students enjoying coffee on campus
Yhteistyö Julkaistu:

Syksyn partnerihaku Aalto Thesis -projekteihin on auki

Aalto Thesis -projekteissa partnereiden haasteet muuttuvat mahdollisuuksiksi monialaisten näkökulmien ja tutkimustiedon avulla.
A 3D fibre printing machine illustration with human figures on the side.
Yhteistyö Julkaistu:

Hae mukaan Aalto Thesis -projektiin Valmet: Designing modularity in 3D fibre technology

Hae mukaan Aalto Thesis -ohjelmaan ratkomaan Valmetin haastetta maisterin opinnäytetyön avulla osana monitieteistä tiimiä. Hakuaika projektiin on käynnissä 12.2.-8.3.2021.
photo: Valeria Azovskaya
Yhteistyö Julkaistu:

Hae mukaan Aalto Thesis -projektiin Valmet: New roads - Business planning in fibre converting

Miten laajentaa liiketoimintaa uusille kuitutuotteiden markkinoille? Hae mukaan Aalto Thesis -ohjelmaan ratkomaan Valmetin haastetta maisterin opinnäytetyön muodossa, osana monitieteistä tiimiä. Hakuaika projektiin on käynnissä 17.12.-10.1.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu