Aalto-yliopiston kesäkoulu

Radical Creativity

Tule mukaan upouudelle maisterivaiheen kurssille, joka keskittyy kokeiluihin, pilotointiin ja luovuuden merkityksen kriittiseen uudelleenajatteluun. Kahden viikon intensiivijakson aikana opiskelijat tutustuvat radikaaliin luovuuteen poikkitieteellisen ryhmätyön ja tosielämän yrityshaasteiden avulla.
distorted image of two people

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2023 – 31.5.2023

Toteutustapa:

Kampus

Kesto:

2 viikkoa täysipäiväinen

Kurssin taso:

Maisteriopiskelijat Ammattilaiset

Koulutusala:

Technology and Engineering

Laajuus:

5 opintopistettä

Järjestäjä:

Insinööritieteiden korkeakoulu

Lukuvuosimaksut:

1400€ (partnership discounts apply)

Tämä kurssi on täynnä ja hyväksymme uusia opiskelijoita vain peruutustilanteissa.

Muutos kiihtyy ja tarvitsemme joustavuutta ja jatkuvaa kykyä oppia uusia taitoja ja lähestymistapoja. Luovista työtaidoista ja poikkitieteellisestä ongelmanratkaisukyvystä on tullut tärkeitä pätevyyksiä tulevaisuudennäkymien ratkaisussa. Radical Creativity -kurssi on Aalto-yliopiston upouusi mahdollisuus maisterivaiheen opiskelijoille ja ammattilaisille. Tällä kurssilla opiskelijat uudelleen muotoilevat ongelmia aktiivisesti, kyseenalaistavat yleisiä käytäntöjä ja etsivät uusia lähestymistapoja monimutkaisiin haasteisiin.

Kahden viikon intensiivijakson aikana opiskelijat tutustuvat radikaaliin luovuuteen poikkitieteellisissä ryhmissä työskennellen tosielämän yrityshaasteiden parissa. Sekä käytännöllisten että teoreettisten lähestymistapojen hyödyntäminen auttavat luomaan todellista muutosta. Haluamme luoda oppimispolkuja, jotka sisältävät oivaltavia keskusteluja, poikkitieteellistä yhteistyötä ja tapoja vaikuttaa pakottaviin haasteisiin paitsi organisaation, myös ammatillisella tasolla.

Tällä kurssilla haluamme luoda radikaalin luovuuden kulttuurin kokeilujen, pilotoinnin ja mielikuvituksen avulla. Kurssi rohkaisee moninaisuuteen, riskinottoon ja kriittiseen kyseenalaistamiseen, kun käsitellään yllättäviä tilanteita ja monimutkaisia yhteiskunnallisia haasteita. Opiskelijoita ohjataan aktiiviseen itsehavainnointiin siitä, mitä radikaali luovuus tarkoittaa kullekin heistä riippuen heidän osaamisestaan, taustastaan ja ajattelutavastaan työelämää ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta kohtaan.

A distorted image of a neon A logo on a dark background and a person walking by.

Design Factory

Aalto Design Factory on monialainen tuotesuunnittelun ja oppimisen keskus, joka tuo yhteen opiskelijat, opettajat, tutkijat ja liike-elämän. Design Factory on yksi Aallon kärkihankkeista, jonka missio on rakentaa uutta, intohimoon perustuvaa oppimiskulttuuria. Opetus ja tutkimus keskittyy luovuuteen, kestävään kehitykseen, innovaatioon ja muotoiluajatteluun. Radical Creativity -kurssi järjestetään Aalto Design Factoryn upouusissa tiloissa Otaniemen kampuksella.

Distorted image of a group of people standing in a dark room, with a green tank on the foreground.

Haastepohjainen oppimiminen

Kurssin aikana opiskelijat jaetaan ryhmiin soveltamaan erilaisia työkaluja ja menetelmiä tutkiakseen yritysten tapauksia kunkin toimialan tulevaisuuden uudelleen kuvittelemiseksi. Kurssi sisältää vierailuja ja työpajoja osallistuvissa yrityksissä, joissa opiskelijat työskentelevät alan kumppaneiden kanssa. Kurssi päättyy Aalto-yliopiston kampuksella järjestettävään radikaalin luovuuden tapahtumaan, jossa opiskelijatiimit esittelevät projektityönsä kohokohtia ja osallistuvat keskusteluun radikaalin luovuuden näkökulmista.

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."

Lue lisää
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov

Kesäkoulun hakuohjeistus
Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

Aalto University students

Koe kesäkoulu

Vapaa-ajan ohjelma on tärkeä osa elämystäsi Aalto-yliopiston kesäkoulussa.

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Summer School team

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: