Aalto-yliopiston kesäkoulu

Leading transformation

Leading Transformation yhdistää henkilökohtaisen kasvun ja yhteisösi palvelemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä kurssilla opit navigoimaan epävarmoissa tilanteissa, vaikuttamaan muihin, kehittämään luovan ajattelun taitojasi ja luomaan arvoa.
Students, talking, teamwork

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2023 – 8.6.2023

Toteutustapa:

Kampus

Kesto:

2 viikkoa osapäiväinen

Kurssin taso:

Kandiopiskelijat

Koulutusala:

Yrittäjyys

Laajuus:

2 opintopistettä

Järjestäjä:

Aalto-yliopisto

Lukuvuosimaksut:

500€ non-degree students, 0€ Aalto students and nominated exchange students

Kurssin hakuaikaa on jatkettu torstaihin 8.6.2023 asti.

Vuosikausien ajan ihmiset ovat käyneet läpi tärkeitä prosesseja joissa he kasvavat uudenlaiseksi ihmiseksi ja oppivat lisää itsestään. Näitä tapahtumia kutsutaan aikuistumisriiteiksi. Modernissa maailmassa uudenlaiseen rooliin astuminen voi vaatia samankaltaista muutosta, joka on kuin hyppy tuntemattomaan. On sitten mielessäsi uusi työ, ura yrittäjänä tai ylennys, kutsumme sinut matkalle itseesi kanssamme.

Tällä kahden viikon kesäkurssilla käyt läpi useita käytännöllisiä harjoituksia, jotka kannustavat sinua katsomaan itseäsi ja ympäröivää maailmaa uudella tavalla. Kurssi tuo sinut kiinni todelliseen maailmaan ja virittää sinut ymmärtämään ihmisten tarpeita ei-strukturoidussa ympäristössä. Samalla sinulla on mahdollisuus vuorovaikuttaa maailman kanssa uudessa roolissasi. Opit ymmärtämään itseäsi paremmin, navigoimaan epävarmoissa tilanteissa, vaikuttamaan muihin, kehittämään luovan ajattelun taitojasi ja luomaan arvoa

Kurssin sessiot pidetään eri paikoissa pääkaupunkiseudulla.

Kesäkoulun alumnitarina: Leading Transformation -kurssi paljasti vuorovaikutuksen muotoilun, sopeutumiskyvyn ja visionäärisen johtajuuden välillä

Julia Zambrzycki kertoo, kuinka Leading Transformation -kurssi voi auttaa meitä kasvamaan visionääriksi johtajiksi jatkuvan muutoksen keskellä.

Lue alumnitarina
Photo of Julia Zambrzycki

Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

People working together

Viisi syytä valita Aalto-yliopiston kesäkoulu tänä kesänä

Tulevaisuus tehdään tänä kesänä Aalto-yliopistossa – osallistumalla Aalto-yliopiston kesäkoulun kursseille kerrytät tärkeitä työelämätaitoja ja kartutat kansainvälisiä verkostojasi.

Uutiset

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: