Aalto-yliopiston kesäkoulu

Climate, Health and Architecture

Miten rakennamme tavalla, joka tukee planeetan ja ihmisten hyvinvointia? Ja kuinka hyvin oikeastaan tunnemme ilmastonmuutoksen terveysvaikutukset?
Two Aalto University Summer School students walking through a lush, green lawn outside Aalto University School of Business during a summer course

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2022 – 18.5.2022

Toteutustapa:

Verkkokurssi

Kesto:

5 viikkoa osapäiväinen

Hakukelpoisuus:

Tohtorikoulutettavat
Maisteriopiskelijat
Ammattilaiset

Koulutusala:

Taiteiden ala

Laajuus:

3 opintopistettä

Järjestäjä:

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Lukuvuosimaksut:

1200€ for 6 ECTS / 600€ for 3 ECTS (partner discounts apply)

Hakuaika on päättynyt

Hae nyt!

Muuttuva ilmasto kuormittaa sekä rakennuksia että niiden käyttäjiä. Rakennettu ympäristö on vastuussa suuresta osasta globaaleja kasvihuonekaasupäästöjä, ja ilmastonmuutos johtaa moniin terveysuhkiin. Rakennusalan täytyy uudistua, jotta voimme saavuttaa kansainväliset ilmastotavoitteet. 

Climate, Health and Architecture -kurssi on tulevaisuuteen katsova, selkeä, faktapohjainen ja optimistinen johdatus ilmastonmuutokseen ja sen yhteyteen terveyden ja rakennetun ympäristön kanssa. Kurssi tarjoaa osallistujille työkalut ilmastonmuutosta ehkäisevien ratkaisujen kehittämiseen ja opettaa, miten voimme tehdä yhteistyötä koko planeetan hyväksi. 

Kurssia tarjotaan kolmen opintopisteen ja kuuden opintopisteen versioina. Kolmen opintopisteen kokonaisuus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan terveyden, rakentamisen ja ilmastonmuutoksen välisistä yhteyksistä. Se on aikataulultaan joustava, ja näin sopiva kaikille, joille isomman kokonaisuuden mahduttaminen kalenteriin on haastavaa.

Kuuden opintopisteen kokonaisuus antaa tilaisuuden sukeltaa syvemmälle aiheeseen henkilökohtaisen projektin ja mentoroinnin kautta. Projektiaiheet valitaan omien mielenkiinnonkohteiden perusteella, ja kurssi sisältää ryhmäkeskusteluja ja henkilökohtaista ohjausta kurssin opettajilta. 

Lue lisää Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssisivulta (englanniksi).

Four students sitting in on a wall outside the Aalto University School of Business building. They are all laughing and discussing vividly.

Yhteydessä: Ilmastonmuutos, terveys ja arkkitehtuuri

Kurkista kesän 2021 kurssien kulisseihin Aalto-yliopiston kesäkoulun opettajien kanssa. Terveys- ja hyvinvointialan arkkitehtuurin työelämäprofessori Laura Arpiainen, ja Ympäristöministeriön eritysasiantuntija, arkkitehti ja dosentti Matti Kuittinen, kertovat Climate Change, Health and Architecture -kurssin taustoista.

Uutiset
Aalto logo on campus. Photo by Mikko Raskinen.

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Hakuaika on päättynyt

Hae nyt!
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu