Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Tervetuloa testaamaan uuden aalto.fi-sivuston beta-versiota!

Uudesta aalto.fi-verkkosivustosta on avattu beta-versio. Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi ja ehdotuksiasi uudistuneesta sivustostamme, jonka rakenne on muuttunut ja sisältö on jaoteltu sivuille aiheen tai teeman mukaan perinteisen puurakenteen sijasta.

Yksi beta-version tavoitteista on saada palautetta sivustolla kävijöiltä ja tämän perusteella määritellä ne asiat, jotka vielä vaativat kehittämistä, ennen kuin lopullinen versio julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Yksi toiminnoista, jota kehitämme edelleen, on haku. Tähän tarvitsisimme mielipiteen siitä, kuinka hyvin löysit etsimäsi beta-sivustolta:

  • Löysitkö hakutoiminnolla tiedon, jota olit etsimässä?
  • Löysitkö etsimäsi tiedon sieltä, missä oletit sen sijaitsevan, eli esimerkiksi jonkin päänavigaatioteeman kautta?

Voit lähettää palautetta beta-sivustosta osoitteeseen [email protected]

Mikä on beta?

Beta-versio julkaistaan nyt, jotta voimme sen pohjalta kehittää sivustoa ja varmistaa esimerkiksi, että sivuston toiminnallisuudet ovat käytettävissä ja toimivat ennen uuden sivuston lopullista julkaisua.

Käyttäjäkokemusten avulla saamme arvokasta palautetta sivustolta löytyvistä mahdollisista virheistä, ja puuttuvista toiminnallisuuksista, jotka on mahdollista huomata vasta siinä vaiheessa, kun sivusto on käytössä. Pyrimme korjaamaan ja toteuttamaan esiin tulleita asioita parhaamme mukaan.

Voinko edelleen käyttää vanhaa sivustoa?

Kyllä voit. Klikkaa "Palaa vanhalle sivustolle" -nappia, joka on sivun yläosassa.

Onko beta-sivuston sisältö oikeaa ja ajan tasalla?

Kyllä on, mutta sisältöjä saatetaan täydentää. Jos huomaat sisältöpuutteita, lähetäthän palautetta sivulla olevan sinisen palauteikonin kautta.

Kuinka voin antaa palautetta?

Voit lähettää palautetta beta-sivustosta ja sen toiminnallisuuksista osoitteeseen [email protected]

Kuinka kauan beta-sivusto on auki?

Tarkkaa beta-sivuston sulkemispäivää emme pysty tässä vaiheessa sanomaan. Kehitämme sivustoa niin kauan, että se on mielestämme valmis julkaistavaksi. Tämän jälkeen uusi aalto.fi julkaistaan ja beta-merkintä poistuu sivustolta. Tyypillisesti beta-kausi kestää yhdestä kolmeen kuukautta.

Lue lisää blogissamme: Uutta aalto.fi:tä luomassa

Uusi aalto.fi

Aalto.fi-verkkoympäristöuudistuksen tavoitteena on laajentaa kampuskokemus digitaaliseen ympäristöön ja luoda viestintäalusta, josta löytää helposti tietoa, työkaluja, ihmisiä ja yhteistyömahdollisuuksia. Työ aloitettiin loppuvuodesta 2017 ja kestää neljä vuotta. Aalto.fi-uudistus on osa Aalto-yliopiston digitalisaatioprojektia.

Aalto renewal blog image - yellow graphic