Aalto-yliopisto

Tapahtumat ja verkostoituminen

Mentorointiohjelman ydin on mentorin ja aktorin väliset mentorointitapaamiset noin kerran kuussa. Halutessasi pääset tutustumaan toisiin mentoreihin ja aktoreihin ja saamaan vinkkejä ja eväitä mentorointiin yhteistilaisuuksissa ja LinkedIn:in mentorointiryhmissä.
Two people in conversation

Mentorointiohjelman tilaisuudet

Mentorointiohjelman LinkedIn-ryhmät

Mentorointiohjelman LinkedIn-ryhmät tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteiseen kokemusten jakamiseen verkossa. Ryhmiin pääsy vaatii hyväksymisen mentorointiohjelman vetäjältä, mutta toiminta ryhmissä on itseohjautuvaa ja vapaata mentorointi- ja ura-aiheisille postauksille.

  1. Aalto University Mentoring Programme 2022 -ryhmä on ohjelmakohtainen ja tarkoitettu vain tämän vuoden osallistujille. Voit käydä ryhmässä keskusteluja muiden osallistujien kanssa ja kysellä vinkkejä mentorointiin. Jos sinulla on tiedossa hyviä mentoroinnissa käytettäviä työkaluja tai harjoitteita, voit jakaa ne muille ryhmässä oleville. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista mutta suositeltavaa.
     
  2. Aalto University Mentoring Programme Networking Group -ryhmä on tarkoitettu kaikille mentorointiohjelman käyneille. Niinpä ryhmässä on mukana myös mentoreita ja aktoreita aikaisemmista mentorointiohjelmista. Tähän ryhmään kannattaa liittyä viimeistään mentorointiohjelman päätyttyä.
Vinkkejä ja työkaluja mentorointiin
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu