Aalto-yliopisto Junior

Lainaa tiede- tai taidetuokio luokkaasi

Lainaa maksutta tiede- tai taidetuokion materiaalit omalle ryhmälle ja ja varaa niihin liittyvä virtuaalinen opetustuokio. Voit myös opettaa itse Juniorin välineillä.
Lapsi kytkee Arduinoja

Lainaa tiede- ja taidetuokiot ovat tauolla toistaiseksi.

Voit nyt lainata Aalto-yliopisto Juniorin Tiede- ja taidetuokion omaan luokkaasi! Laina sisältää kaikki tarvitsemanne välineet tuokion  toteutukseen omassa luokassanne. Tiede- tai taidetuokio voidaan pitää oman opettajan johdolla työohjeen ja online-opetusmateriaalin avulla tai Aalto-yliopisto Juniorin ohjaaja voi opettaa työpajan virtuaalisesti videoneuvotteluyhteyden kautta.

Tuokion välineistö lainataan koululle yhdeksi viikoksi kerrallaan. Välineet haetaan Aalto Junior Labilta Otaniemestä opettajan toimesta maanantaisin, tarkempi aika sovitaan yhdessä. Tavaroiden palautus tapahtuu torstaina tai perjantaina. Mikäli neljä luokkaa tai useampi käyttää välineitä, voimme myös kuljettaa tavarat koululle ja takaisin pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa). Ilmoita kuljetustoiveesta lomakkeen lisätietoa-kohdassa.

Koulu voi omalla harkinnallaan käyttää tarvikkeita useammalla luokalla laina-ajan puitteissa. Jotta voimme varmistaa tavaroiden turvallisen käytön koronatilanteessa, liittyy lainaamiseen ja työpajoihin hygieniaohjeistuksia. Ennen ja jälkeen jokaista työpajaa oppilaiden ja opettajien tulee pestä kädet huolellisesti. Työstä riippuen annamme tarkemmat ohjeistukset esim. suojakäsineiden käyttöön ja tavaroiden pesemiseen liittyen.

Kaik­ki työpajat ja materiaalit ovat mak­sut­to­mia. Virtuaalista työpajaa varten luokassa tulee olla seuraavat edellytykset. Opettajan tulee varmistaa, että tarvittavat yhteydet ja tekniikat toimivat.

  • Internet-yhteys
  • Projektori / näyttö
  • Äänentoisto
  • Verkkokamera
  • Videoneuvottelualusta (esim. Zoom, Meet tai Teams - sovitaan etukäteen ohjaajan kanssa)

Yhteystiedot: [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu