Aalto Urban Solutions -ryhmä

Aalto Urban Solutions on monialainen verkosto kaupunkitutkimuksen tutkijoille ja professoreille.
Kvartsi urban design competition proposal for a renewal of the Vuosaari centre, by Aalto architecture students Jaakko Heikkilä, Lauri Janhunen, Ahti Launis and Raisa Mäkinen for the City of Helsinki

Tämän asiantuntijaryhmän osaaminen kattaa kaupunkiympäristöjen kehittämisen ja hallinnan teknisestä, taloudellisesta ja sosiokulttuurisesta näkökulmasta, mukaan lukien rakennetun ympäristön, teknisten järjestelmien, yhteiskunnan, yrityselämän, oikeustieteen ja taiteen tutkimus ja innovaatiot.

Living+ Platform-yhteistyöalusta toimii koordinaattorina tälle ryhmälle, joka koostuu jäsenistä insinööritieteiden korkeakoulun rakennetun ympäristön laitoksen viidestä eri tutkimusryhmästä ja taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kolmesta laitoksesta.

Aalto Urban Solutions -ryhmä tekee tiivistä yhteistyötä Helsingin yliopiston Kaupunkitutkimusinstituutin, (KATI) kanssa.

 

Kuva: "Kvartsi", arkkitehtuurin opiskelijat Jaakko Heikkilä, Lauri Janhunen, Ahti Launis ja Raisa Mäkinen.

Verkoston jäsenet

Alla on lueteltu tämän verkoston tutkijat tutkimusryhmän ja laitoksen mukaan. Geoinformatiikka, Rakennetun ympäristön mittauksen ja mallinnuksen instituutti, Kiinteistötalous, Maankäytön suunnittelu ja liikennetekniikka sekä Vesi- ja ympäristötekniikka ovat insinööritieteiden korkeakoulun Rakennetun ympäristön laitoksen tutkimusryhmiä. Arkkitehtuurin, Muotoilun sekä Elokuvataide ja lavastustaiteen laitokset ovat Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun laitoksia.

Aalto Living+ Platform

Living+ tukee monitieteellistä tutkimusta ihmislähtöisistä elinympäristöistä, joka on yksi Aalto-yliopiston keskeisistä tutkimusalueista.

Aalto Living+ Platform banner image including the title Living+

Rakennetun ympäristön laitos

Edistämme tutkimuksen ja opetuksen keinoin kestävää omaisuuden hallintaa, tehokasta vesi- ja jätehuoltoa, riittäviä vesivaroja, sujuvia ja turvallisia liikenneyhteyksiä sekä toimivia paikkatietoratkaisuja.

mide_demo_day_75_jpg.jpg

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Pohjoismaiden ykkönen taiteessa ja muotoilussa

Students riding bikes in front of the Aalto University Väre building, photo by Unto Rautio
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu