Open positions

Tutkimuslaborantti

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Haemme nyt Kemian tekniikan korkeakoulun teknisiin palveluihin vakituista

Laboranttia tai laboratorioanalyytikkoa tutkimuslaborantin tehtävään

Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulussa luonnontieteet ja insinööritieteet yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tutkimuksen painopistealueet ovat prosessitekniikka, teollinen biotekniikka, biomateriaalitiede, metallien ja mineraalien talteenottoprosessit sekä aktiiviset ja funktionaaliset materiaalit. Lisätietoa kemian tekniikan korkeakoulusta: http://chem.aalto.fi/fi/

Tutkimuslaborantti tulee toimimaan osana kemian tekniikan korkeakoulun teknistä palveluyksikköä. Ryhmässä on tutkimusinsinöörejä- ja laborantteja ja se tukee yliopiston ydintoimintoja tutkimusta ja opetusta sekä vastaa korkeakoulun opetus- ja tutkimuslaitteiden sekä laboratoriotilojen ylläpidosta.

Roolisi

Tehtäviisi kuuluu

  • huolehtia yhdessä tiimin kanssa kemiantalon tarviketilauksista ja tavaran vastaanotosta, kemikaalivarastoista sekä jätehuollosta

  • avustaa lehtoreita tarvittaessa oppilastöiden järjestelyissä (mm. liuosten valmistusta, välinehuoltoa tai laitteiden kalibrointeja)

  • tutkijoiden opastamista laitteiden käytössä sekä muutamien analyysilaitteiden ylläpitoon ja mittausten tekoon osallistumista

  • osallistua koulun laboratoriotilojen yleisen järjestyksen ylläpitoon ja turvallisten työtapojen ohjeistamiseen

Osaamisesi

Sinulla on laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto sekä käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä.

Arvostamme joustavaa asennetta, huolellisuutta ja kykyä työskennellä sekä osana ryhmää, että itsenäisesti. Olemme osa teknistä palveluorganisaatiota, jolloin myönteinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Kansainvälisessä työyhteisössämme toimiminen vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista hallintaa.  

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja pääset osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä, joka tarjoaa sinulle tuen työtehtäviisi myös jatkossa.

Työpisteesi sijaitsee uudistuneella ja elävällä Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Palkkahaarukka on n. 2560 -2 750 €.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.9. Jos olet Aallon työntekijä, hae tehtävää sisäistä hakukanavaa käyttäen kirjautumalla ensin Workday-järjestelmään

Lisätietoja tehtävästä antaa kemian tekniikan korkeakoulun tutkimusinsinöörit Kiia Malinen sekä Juha Linnekoski (etunimi.sukunimi(a)aalto.fi).

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated: