Open positions

Tuottaja

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta, innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

TUOTTAJA

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakouluun innostunutta ja motivoitunutta tuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.10. tai mahdollisimman pian syksyn 2022 aikana.

Roolisi

Tuottajana mahdollistat korkeakoulumme tapahtumien ensiluokkaiset järjestelyt. Järjestät korkeakoulun ja sen laitosten tapahtumia, kuten konferensseja ja kesäkouluja, yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu kunkin tapahtuman tarpeiden mukaisesti muun muassa

  • tapahtuman tuotantosuunnitelman tekeminen

  • verkkosivujen sisällön tuottaminen ja päivitys

  • yhteyshenkilönä toimiminen: yhteystyökumppanit, koulut, killat, esiintyjät

  • tapahtumassa työskentelevien opiskelijoiden rekrytointi ja perehdytys

  • tapahtumajärjestelyjen koordinointi, mm. ilmoittautuminen, matkalaskut, majoitusvaraukset, ruokailut

Tärkeä osa työnkuvaasi on vuosittain järjestettävän Shaking up Tech –tapahtuman tuottaminen. Vastaat tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Aalto-yliopiston ja yhteistyöyliopistojen toimijoiden kanssa.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Olet innostunut, oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tietotekniset valmiudet (verkkosivut, kuvankäsittely, sosiaalinen media) sekä aiempaa kokemusta tapahtumajärjestelyistä. Suomen ja englannin kielten kirjalliset ja suulliset taitosi ovat erinomaiset. Ruotsin kielen hyvä taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä vaikuttavia ja hauskoja tapahtumia.

Työpiste sijaitsee Otaniemen uudistuneella ja eläväisellä kampuksella. Täällä on hyvät palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet moniin suuntiin. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja työajat ovat joustavat. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Perustieteiden korkeakoulussa tutkimuksemme keskittyy uusiin energiaratkaisuihin, materiaali-, kvantti ja tiiviin aineen fysiikkaan, teknologiapohjaisen liiketoiminnan luomiseen ja muuttamiseen, datatieteeseen, tekoälyyn, terveysteknologioihin ja neurotieteeseen. Me Aallossa teemme työtä edistääksemme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen, taiteen ja koulutuksen saralla – tervetuloa mukaan!

Lisää Aallosta työnantajana: Aalto työnantajana | Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 12.8.2022. (Jos olet jo Aallon työntekijä tai vierailija, haethan tehtävää Workday-henkilöstötietojärjestelmässämme haulla "find jobs".)

Lisätietoja tehtävästä saat kehityspäällikkö Marja Niemeltä ([email protected]), puh. 050 430 2084 (29.7. klo 12–14 ja 11.8. klo 9–11).

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!