Open positions

Study Secretary

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta,  innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää. Perustieteiden korkeakoulussa tutkimuksemme keskittyy uusiin energiaratkaisuihin, materiaali-, kvantti ja tiiviin aineen fysiikkaan, teknologiapohjaisen liiketoiminnan luomiseen ja muuttamiseen, datatieteeseen, tekoälyyn, terveysteknologioihin ja neurotieteeseen. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 

 

Haemme nyt Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin määräaikaiseen tehtävään  

 

OPINTOSIHTEERIÄ  

Onko opiskelijoiden tukeminen opintojen hakuvaiheesta valmistumiseen saakka lähellä sydäntäsi? Haluatko tutustua, miten digitaalisuus muuttaa opintohallinnon palveluja? Nautitko työskentelystä kansainvälisessä yliopistomaailmassa ja kansainvälisten opiskelijoiden kanssa? Jos vastaus on kyllä, saatat olla etsimämme kollega!  

Tarjoamamme tehtävä 

Tehtävässä yhdistyvät perustutkinto-opiskelijoiden ja jatkuvan oppimisen opiskelijoiden palvelut. Päätoimisena tehtävänäsi on vastata maisteriopiskelijoiden tutkintohallintoon liittyvistä tehtävistä, kuten hakemusten käsittelystä, valmistumiseen liittyvistä hallinnollisista prosesseista ja tutkintotodistusten tekemisestä. Osallistut koulutusneuvostoihin, joissa toimit valmistumista koskevien asioiden valmistelijana ja esittelijänä. Toimit myös maisteriohjelman suunnittelijan työparina avustavissa tehtävissä tarpeen ja tilanteen mukaan.  

Toisena tehtävänäsi on saattaa alkuun FITech-verkostoyliopiston jatkuvan oppimisen opiskelijoiden opinnot ja toimia FITech-tiimin opintohallinnon tukena. Tehtävänäsi on käsitellä hakijoiden hakemuksia ja auttaa hakijoita alkuun FITech-opinnoissa. 

Asiakaspalvelu ja viestintä eri kanavissa sekä opintorekisterin ylläpito ovat olennainen osa työtäsi. Pääset myös tutustumaan ja käyttämään uutta palvelualustaa, joka on keskeinen osa Aalto-yliopiston digitaalista tiekarttaa oppimisen ja opiskelijoiden ohjauksen alueella. Toimit yhteistyössä niin opiskelijoiden, oppimispalveluiden kollegoidesi kuin myös akateemisen henkilöstön kanssa. 

Tehtävä sijoittuu opiskelijapalveluiden ydinpalvelut -tiimiin, jossa huolehdimme opiskelijoiden valmistumisen asioista, palvelemme opiskelijoita yleisissä opintoja koskevissa kysymyksissä ja tuotamme palveluita myös opetuksen tueksi.  

Mitä odotamme sinulta? 

Olet avainasemassa opiskelijoiden tukemisessa opintojen alussa ja valmistumisessa. Siksi on tärkeää, että nautit asiakaspalvelutyöstä, ja että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, jotka auttavat sinua työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa sekä ratkaisemaan erilaisia haasteita joustavasti ja hyvässä yhteistyössä. Tehtävä edellyttää valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Tehtäviisi kuuluu niin suullinen kuin kirjallinen viestintä kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Kielitaidon osalta tarvitset erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ja asiakaspalvelutilanteissa tulet toimeen myös ruotsiksi.  

Lisäksi toivomme, että pidät rutiininomaisista tehtävistä, olet tarkka ja pysyt sovituissa aikatauluissa. Olet järjestelmällinen ja tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä työssäsi. Arvostamme myös proaktiivista työotetta, kykyä ohjata omaa työtä sekä positiivista asennoitumista muutoksiin.  

Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on jo aiempaa yliopisto- ja korkeakouluhallinnon tuntemusta. Tehtävä voi sopia niin soveltuvien korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle, kuin pidemmän linjan opintohallinnon tai sihteerityön ammattilaiselle. 

Tarjoamme 

Työtehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti. Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaan ja sijoittuu vaativuustasolle 7. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian syyslukukauden 2022 alussa. 

Tarjoamme joustavat työajat, hyvinvointia tukevat henkilöstöedut, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja yhteisöllistä hauskanpitoa. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella monipuolisten liikenneyhteyksien päässä. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluissa on töissä monipuolinen, asioihin paneutuva joukko asiantuntijoita, jotka työskentelevät päivittäin opiskelijoiden opintojen sujumisen hyväksi. 

Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen - tervetuloa mukaan! 

Kiinnostuitko?  

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin ”Hae nyt” kautta viimeistään 3.7.2022. (Huom! Jos olet jo Aallon työntekijä tai vierailija, haethan tehtävää Workday-henkilöstötietojärjestelmässämme haulla "find jobs".) Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana. 

 Lisätietoja tehtävästä voit kysyä suunnittelija Maiju Kokkoniemeltä, puh. 050 478 2460, [email protected]

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!