Open positions

Study advisor

Aalto -yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. 

Haemme Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin

 

OPINTONEUVOJAA  

Haemme Perustieteiden korkeakouluun osa-aikaista (n. 10 tuntia / viikko) opintoneuvojaa ajalle 15.8. - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Opintoneuvojana toimimiseen edellytetään, että olet Perustieteiden korkeakoulun perustutkinto-opiskelija. 

Opintoneuvojan keskeisenä tehtävänä on toimia vertaistukena opiskelijoille etenkin opintojen alussa ja avustaa oppimispalveluita tarpeen mukaan. Keskeisin tehtäväsi on opastaa opiskelijoita opiskeluissa kampuksella kiltahuoneilla ja verkossa sähköpostitse ja Telegramissa sovittuina vastaanottoaikoina. 

Muut työtehtäväsi voivat sisältää esimerkiksi seuraavanlaisia tehtäviä: 

  • kansainvälisten opiskelijoiden opastaminen 

  • nettisivujen ja tietojen päivittäminen 

  • opiskelijoille suunnattujen tilaisuuksissa järjestelyissä avustaminen 

  • yhteistyö kiltojen kanssa 

  • muita toimistotehtäviä kuten postittaminen ym.  

  • opiskelijavalinnoissa avustaminen  

  • muita avustavia tehtäviä 

Toivomme tulevalta opintoneuvojalta hyvää ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, uteliaisuutta opintoasioihin, halua toimia vertaistukena opintojensa alussa oleville opiskelijoille, ja joustavuutta työaikojen suhteen. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Mitä opintoneuvoja sitten saa?  

Opintoneuvojana pääset tutustumaan muidenkin kuin oman killan opiskelijoihin, joiden ongelmatilanteiden selvittely tuo paitsi hyvää fiilistä toisen auttamisesta, myös itsellekin hyödyllistä ymmärrystä opiskelujen mahdollisuuksista. Työtä ei tarvitse tehdä yksin: parasta työssä on muut ihmiset, kuten oppimispalveluiden osaava ja auttava porukka. On myös hienoa päästä näkemään työtä, jota he tekevät joka päivä, jotta meidän opiskelumme täällä sujuisi mahdollisimman hyvin!  
kevään 2022 opintoneuvojat 

Edellä mainittujen kokemusten lisäksi saat lisätienestiä opintojen oheen, arvokasta työkokemusta yliopistohallinnosta, tutustut eritaustaisiin opiskelijoihin ja yliopiston henkilökuntaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti ja on n. 600 €/kk. 

Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen - tervetuloa mukaan! 

Kiinnostuitko?  

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin ”Hae nyt” kautta viimeistään 15.7.2022. (Huom! Jos olet jo Aallon työntekijä tai vierailija, haethan tehtävää Workday-henkilöstötietojärjestelmässämme haulla "find jobs".)

Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä suunnittelija Maiju Kokkoniemeltä, puh. 050 478 2460, [email protected], aikavälillä 16.6.-15.7.2022. 

#LI-DNI  

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!