Open positions

Portugalin kielen tuntiopettaja

Kielikeskus on Aalto-yliopiston erillinen yksikkö, jonka tehtävänä on vastata yliopiston perus- ja jatkotutkintoihin sisältyvistä kieli- ja viestintäopinnoista. Tämän lisäksi järjestämme yliopiston kielipalveluita, joihin kuuluvat henkilökunnan kieli- ja viestintäkoulutus sekä käännös- ja kielentarkastuspalvelut. Tavoitteenamme on myös aktiivisesti kehittää yliopiston kielten ja viestinnän opetusta ja kielipalveluja.

Haemme nyt Aalto-yliopiston Kielikeskukseen

Portugalin kielen tuntiopettajaa

Kielikeskuksessa tuntiopettaja opettaa portugalin kieltä A1-A2 tasoilla. Etsimällämme opettajalla on tehtävään soveltuva, vähintään ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää pääaine- tai vastaavat opinnot opetusaineessa. Lisäksi edellytämme vahvaa opetusaineen hallintaa, aikaisempaa opetuskokemusta sekä hyvää tuntemusta erilaisista opetusmenetelmistä ja opetusteknologioiden käytöstä. Tehtävään soveltuva pedagoginen osaaminen arvioidaan sekä pedagogisten opintojen että opetuskokemuksen perusteella. Meille on tärkeää, että sinulla on avoin ja innostunut asenne opetukseen.

Tarjoamme sinulle Kielikeskuksessa mielekkäitä tehtäviä innostavassa ja ajan hermolla olevassa asiantuntijayhteisössä. Osana Aalto-yliopiston kielikeskusta saat työskennellä kannustavassa ja motivoivassa ilmapiirissä. Tuntiopettajan tehtävät ovat määräaikaisia ja osa-aikaisia opetustarpeen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 5.6.2022. Liitä hakemukseesi seuraavat liitteet:

                           • Hakemuskirje

                           • Ansioluettelo, josta käy ilmi myös pedagoginen osaamisesi

Jos olet Aallon työntekijä, haethan tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta (internal jobs).

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Hans-Joachim Schulze, hans-joachim.schulze(at)aalto.fi. Puhelimitse +358 40 353 8220.

Hakemusteknisissä asioissa sinua auttaa HR-koordinaattori Isabella Itäpalo, isabella.itapalo(a)aalto.fi

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!