Open positions

Kirjanpitäjä

Aalto logo on roof. Photo: Mikko Raskinen

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Haemme nyt taloushallinnon palvelukeskukseen

Kirjanpitäjää

Aalto-yliopiston palvelukeskus toimii tiiviissä yhteistyössä Aallon talouspalvelujen sekä korkeakouluissa työskentelevien talouden ammattilaisten kanssa. Kirjanpitäjänä toimit asiantuntijana palvelukeskuksen kirjanpito- ja maksuliikennetiimissä, joka vastaa monipuolisista ulkoisen laskennan tehtävistä, jotka liittyvät muun muassa kirjanpitoon, tase-erittelyihin, alv-laskentaan, kauden sulkuun ja tilinpäätökseen. Näiden lisäksi hoidat erilaisia konsernilaskennan tehtäviä, sijaistat tiliotteiden käsittelyssä ja osallistut oman alueesi helpdesk-palveluun.

Kokemuksesi ja osaamisesi

Olet palveluhenkinen ja neuvot mielelläsi erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Kirjanpitäjän työ on itsenäistä, joten odotamme sinulta oma-aloitteista työtapaa ja hyviä organisointitaitoja.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Henkilökuntamme on kansainvälistä ja sinun tulee osata työssäsi kommunikoida suomen lisäksi myös englanniksi. Tulet käyttämään päivittäin erilaisia talousjärjestelmiä, joten hyvät IT-taidot ovat eduksesi. Erityisesti tarvitset hyviä Excel taitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä inspiroivassa työympäristössä. Pääset kehittämään taloushallinnon palvelukeskuksen palveluita osana asiantuntevaa tiimiä. Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia myös jatkuvaan oman osaamisesi kehittämiseen.

Työpaikka sijaitsee uudistuneella ja elävällä Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja työajat ovat joustavat. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinun aloittavan uudessa tehtävässäsi syyskuussa tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 14.8.2022. Jos olet Aallon työntekijä, haethan sisäistä hakukanavaa käyttäen kirjautumalla ensin Workday-järjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elina Saikkonen, [email protected] Elinan tavoitat puhelimitse 0503454671 maanantaina 8.8. klo 11–13 ja torstaina 11.8. klo 11–13.

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!