Open positions

HR Generalist

Sähkötekniikan korkeakoulu edistää korkealuokkaista tiedettä, teknologiaa ja innovaatioita suomalaisen yhteiskunnan ja koko ihmiskunnan hyödyksi. Meillä sähkötekniikka, luonnontieteet ja informaatioteknologia liittyvät yhteen älykkäiksi järjestelmiksi ja innovaatioiksi, jotka säästävät energiaa ja lisäävät hyvinvointia. Tutkimuksellamme pyrimme vastaamaan moniin kestävän kehityksen haasteisiin, ja tuloksiamme sovelletaan niin kännyköissä, sähköverkoissa, terveydenhuollossa kuin satelliiteissakin. Korkeakoulun erityinen vahvuus on tutkimuksen linkittyminen suomalaiseen ja kansainväliseen yritystoimintaan. Koulussamme on noin 2000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu noin 50 tohtoria ja noin 250 maisteria. Henkilökuntaa on 700, joista professoreita yli 70. Sähkötekniikan korkeakouluun voit tutustua tarkemmin osoitteessa http://elec.aalto.fi/. 

Haemme Aalto yliopiston Sähkötekniikan korkeakouluun

HR Generalistia

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen henkilöstöalan tehtävän innokkaalle, aikaansaavalle ja motivoituneelle henkilölle osana koulun ammattitaitoista ja hyvähenkistä HR-tiimiä.

Tehtäväsi

HR generalistina työskentelet akateemisen henkilöstön tukena monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat henkilöstön tuki ja neuvonta työsuhteen eri vaiheissa sekä HR-prosessien ja toimintatapojen kehittäminen yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Työssäsi laadit esimerkiksi työsopimuksia, avustat henkilöstöä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä ja perehdytät uusia aaltolaisia.

Osaamisesi

Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointi- ja ajanhallintataitoja. Työssäsi tulet tekemään tarkkuutta vaativia tehtäviä itsenäisesti, joten arvostamme myös huolellista ja oma-aloitteista työtapaa. Palvelemme asiakkaita niin kasvokkain palvelupisteellä kuin eri sähköisten kanavien kautta, joten erinomaiset yhteistyö-, kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluasenne ovat antavat hyvät eväät työssä onnistumiselle.

Työskentelet kansainvälisessä työyhteisössä, jossa sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito suomeksi ja englanniksi on tarpeen. Hyviä tietoteknisiä taitoja pääset hyödyntämään HR-tietojärjestelmän parissa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme aikaisempaa HR kokemusta, mutta tärkeää meille on myös halu oppia uutta ja kyky kehittää omia henkilöstöhallinnon taitoja kansainvälisessä organisaatiossa.

Hakeminen ja lisätiedot

Kerro meille, miksi kiinnostuit tehtävästä ja miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Jätä hakukirjeesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 6.7.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Jos olet jo töissä Aallossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta: Workday -> Find jobs.

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä akateemisessa yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tulet työskentelemään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja työajat ovat joustavat.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Toivomme sinun aloittavan uudessa tehtävässäsi elokuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkötekniikan korkeakoulun HR Partner Alina Järvinen, jonka tavoittaa to 30.6. klo 12-13:00 ja ma 4.7. klo 12-13:00 numerosta +358 50 465 7117 tai sähköpostitse alina.jarvinen(a)aalto.fi. 

 

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!