Open positions

Hankeasiantuntija (Grant Advisor)

_OE_4723.jpg

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen? 

Haemme nyt osaavaan joukkoomme 

Hankeasiantuntijaa (Grant Advisor)

Aalto-yliopiston tutkimuspalveluihin tutkimusprojektien hankkeenaikaiseen tukeen (post-award). Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Roolisi ja tavoitteesi 

Hankeasiantuntijana mahdollistat osaltasi yliopistomme huippututkimuksen jatkumisen. Tehtävässä neuvot tutkijoita ja tutkimusryhmiä yliopiston ulkoisella rahoituksella toteutettavien tutkimusprojektien hallinnossa, koordinoinnissa, rahoitusehdoissa ja yliopiston projektihallintokäytännöissä.

Tehtäviisi kuuluu myös tutkimusrahoitusta koskevien asioiden koulutus- ja tiedotustehtäviä, yhteydenpitoa tutkimusta rahoittaviin tahoihin sekä ohjeistus-, tilastointi-, esittely- ja kehittämistehtäviä. 

Vastaat itsenäisesti koulusi hankeasiantuntijapalvelusta, mutta saat tehtäviisi tukea hankeasiantuntijatiimiltä. Toimit tiiviissä yhteistyössä talouspalveluiden, tutkimusrahoituksen hakupalveluiden sekä lakipalveluiden kanssa. Tehtäviin voi myöhemmin kuulua myös laajojen projektien projektipäällikkötehtäviä.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta tutkimushankkeiden hallinnosta. Odotamme keskeisten tutkimusrahoitusinstrumenttien hyvää tuntemusta (esimerkiksi EU:n Horisontti-ohjelmat). Osaat etsiä tietoa eri lähteistä sekä jakaa ja tulkita erilaisia rahoittajien ehtoja akateemisille toimijoille. Työskentelemme suomen ja englannin kielillä, joten molempien kielien erinomainen suullinen ja kirjallinen hallinta ovat välttämättömiä.

Jos näiden lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä joustava, tämä saattaa olla tuleva työtehtäväsi. Järjestelmällisyys, tarkkuus ja itseohjautuva työote ovat tehtävässä myös hyödyksi. Lisäksi arvostamme projektinvetokokemusta.

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä akateemisessa työympäristössä. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi projektinhallinnan ja hankerahoituksen parissa. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus ja jatkuu 31.8.2023 saakka.

Kiinnostuitko? 

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Hyvönen, [email protected], puh. 050 476 8856. Hakemukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tarvittaessa HR-koordinaattori Kirsi Söderlund, [email protected], puh. 050 338 7437.
 

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Interested?
  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!