Studier och program

Frihet att lyckas. Sök till Aalto-universitetet!

Aalto-universitetet erbjuder utbildning inom konst, design, ekonomi, teknik och arkitektur. Det finns över 90 utbildningsprogram som leder till en lägre eller högre högskoleexamen.

Kombinationen av olika kompetensområden skapar nya möjligheter: Våra studerande kan välja kurser från olika områden och göra upp en individuell studieplan utifrån sina intressen och karriärmål eller välja någon av de traditionella studiehelheterna. 

Vi uppmuntrar våra studerande att ta sig an mångvetenskapliga projekt och att studera med sikte på praktiska tillämpningar. Den inspirerande atmosfären har sitt ursprung i en värdegrund som utgår från de studerande själva och från passionen att lära sig nytt. Fokus är lagd vid kreativitet och kritiskt tänkande.

Aalto-universitetet utbildar experter med mångsidiga karriärmöjligheter. I snitt får 83 procent av de utexaminerade magistrarna genast jobb som motsvarar utbildningen.

Aalto-universitetet ger dig frihet att lyckas. Vårt mål är att bygga en bättre värld. Vi sporrar våra studerande att engagera sig i vår gemensamma uppgift.

Ta del av vårt utbildningsutbud och sök till Aalto-universitetet!

 

Visa mera