Kartor, service och trafikförbindelser

Aalto-universitetets campus utgör en träffpunkt för universitetet, dess partners och områdets invånare. Utrymmen på universitetets campus kan hyras för kort- eller långvarigt bruk.

Hyr ett utrymme och ordna ett evenemang

Vi erbjudander mångsidiga utrymmen för olika evenemang, såsom möten, seminarier och kongresser. På Otnäs och Tölö campus finns över 100 lokaler att hyra..

Läs mer om uthyrningen av lokalerna >> 

Kartor

Aalto-universitetets campus ligger i Otnäs, Esbo. Universitetet har också verksamhet i Tölö (Helsingfors), St. Michels, Björneborg och Vasa.

Se campuskartor (sidan på engelska) >>

Byggnadernas öppethållningstider

Se när byggnaderna är öppna på campus i Otnäs och Tölö.

Byggnadernas öppethållningstider >> 

Med hänsyn till miljön

Universitetet arbetar aktivt för att minska byggnadernas energiförbrukning, avfallets och trafikens miljöpåverkan. Det är enkelt att ta sig till Otnäs huvudcampus även utan bil: ca 95 % av de studerande och 55 % av personalen tar sig till campus med offentliga färdmedel, cykel eller till fots. Till personalens förfogande finns campuscyklar.

Hållbar utveckling vid Aalto-universitetet >>

Hur kommer jag till Otnäs campus?

Otnäs ligger i Esbo ca 10 km från Helsingfors centrum. Campuset har goda kollektivtrafikförbindelser både från Helsingfors och från övriga Esbo. I Otnäs finns för närvarande tre stora byggarbetsplatser som kan orsaka ändringar i trafiken på området.

Se rutterna till Otnäs>>

Hur kommer jag till Tölö?

Handelshögskolan har även verksamhet i Främre Tölö i Helsingfors. Det finns fyra byggnader på området: huvudbyggnaden (Runebergsgatan 14-16), Arkadia, Chydenia och Economicum. Tölö campus betjänar Handelshögskolans magister- och doktorsstuderande samt forskning.

Tölö campus kontaktuppgifter (på engelska)>>

Övriga verksamhetsorter

I samband med universitetscentret i S:t Michel finns Handelshögskolans enhet där man kan avlägga en engelskspråkig kandidatexamen (BScBA) inom utbildningsprogrammet International Business.

Verksamheten i S:t Michel (på engelska) >> (biz.aalto.fi)
Kontaktuppgifter för universitetscentret i S:t Michel (pä finska) >> (muc.fi)

Västra Finlands designcentrum (Muova) finns i Vasa. Enheten är gemensam för Högskolan för konst, design och arkitektur och Vasa universitet. Muova är ett forsknings- och utvecklingscentrum som erbjuder tjänster inom design, forskning och utbildning.

Kontaktuppgifter för Muova >> (muova.fi)

Pori Urban Platform of Aalto University i Björneborg (PUPA) erbjuder en växelverkan mellan konst och vetenskap i universitetscenter i Björneborg och är ett samarbete mellan fyra universitet.

PUPA >> (arts.aalto.fi)
Kontaktuppgifter för universitetscentret i Björneborg >> (ucpori.fi)

 

Nyheter

Evenemang