Opinto-ohjaajille

Sivulta löydät kutsut opojen ja hakijoiden tapahtumiin, ajankohtaista tietoa hakemisesta ja yhteystiedot kampusvierailun tai Aalto-yliopiston esittelyn järjestämistä varten sekä hyödyllistä tietoa opoille.

Aalto-yliopiston hakuinfot oppilaitoksissa

Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät toisen asteen oppilaitoksissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta ja hakemisesta Aaltoon. Ota yhteyttä Aalto-yliopiston Webropol-lomakkeella hakijapalveluihin, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijavierailut-arts [at] aalto [dot] fi (vierailujen opaskoordinaattoriin) tai bscba-mikkeli [at] aalto [dot] fi (Mikkelin kampukseen) hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa.

Kampusvierailut

Arabia

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa järjestetään kouluryhmille noin tunnin mittaisia opastettuja kierroksia. Oppaina toimivat koulun omat opiskelijat. Kierroksilla ryhmä pääsee tutustumaan korkeakoulun tiloihin ja saa tietoa opinnoista ja hakemisesta. Ilmoitattehan yhteydenotossa ryhmän koon, toiveen päivämäärästä ja kellonajasta sekä oppilaitoksen nimen. Yhteydenotot: opiskelijavierailut-arts [at] aalto [dot] fi.

Otaniemi, Töölö ja Mikkeli

Oppilasryhmille järjestetään mahdollisuuksiemme mukaan myös vierailuja Aalto-yliopiston tekniikan alan korkeakouluihin Otaniemessä ja kauppakorkeakouluun Otaniemessä, Töölössä tai Mikkelissä. Ilmoitattehan viestissä minkä alan vierailusta olette kiinnostuneita, ryhmän koon ja mahdollisen toiveen vierailun ajankohdasta. Yhteydenotot: Webropol-lomakkeen kautta (Töölö ja Otaniemi) ja bscba-mikkeli [at] aalto [dot] fi (Mikkeli).

Tapahtumia

  • Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Taideyliopiston yhteinen Koe kampus! –tapahtuma järjestetään 25.10.2018. Katso lisää tapahtuman nettisivuilta lähempänä tapahtumaa: koekampus.fi

  • Högskoledagen järjestetään 1.11.2018. Tapahtumassa ruotsinkielisillä lukio-oppilailla on mahdollisuus vierailla pääkaupunkiseudun yliopistoissa ja korkeakouluissa. 

  • Pääkaupunkiseudun yliopistojen oposeminaari järjestetään
    Aalto-yliopistossa 2.11.2018. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopisto, Hanken, Helsingin yliopisto ja Taideyliopisto. Ohjelma ja ilmoittautumislomake julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja tapahtumista löydät myös Tapahtumat-sivulta. 

Hyödyllistä tietoa opoille

Aalto-yliopiston verkkosivut

Aalto-yliopiston valinnat kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin (3 v + 2 v)

Yhteisvalinnat

Opopaketti

Opopaketti on PowerPoint-esitys, joka auttaa sinua kertomaan yliopisto-opiskelusta ja Aalto-yliopistosta. Se sisältää kuvauksia opinnoista, tutkintojen rakenteesta, vaihto-opiskelusta ja opiskelijaelämästä yleensä. Siinä on myös esimerkkejä ammateista, joihin Aalto-yliopiston kuudesta korkeakoulusta valmistuneet voivat sijoittua. 

Tilaa uutiskirje

Voit tilata opinto-ohjaajille suunnatun uutiskirjeemme tämän lomakkeen kautta. Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa hakemisesta Aalto-yliopistoon ja tiedon yliopiston järjestämistä opinto-ohjaajille ja hakijoille suunnatuista tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin 2 – 4 kertaa vuodessa. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tämän uutiskirjeen lähettämiseen.

Uutiskirjearkisto

 

2018

2017

2016

2015

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 16.05.2018.